La Vanguardia (Català)

El festival Singlot omple d’humor Sant Feliu

- Redacció

Amb l’entrega del Singlot d’Honor a l’humorista Pepe Viyuela, per part d’Andreu Buenafuent­e, quedarà inaugurada avui a Sant Feliu de Guíxols la tercera edició del Singlot Festival. Aquest festival, creat i produït per El Terrat i Theproject dins el marc del Festival de la Porta Ferrada, programa durant tres dies una mostra del millor humor de l’actualitat.

La jornada inaugural es complement­a amb Joglars i el seu espectacle Zenit, on fan un repàs de dalt a baix del mitjans de comunicaci­ó i els seus consumidor­s (20.30 h), i el musical de butxaca I remember mr. Bowie, on la companyia El Ginjoler imagina com hauria estat el 70è aniversari de David Bowie (23.30 h).

La companyia El Maldà obrirà divendres amb la seva versió actualitza­da de Las mujeres sabias, de Molière (20 hores). Andreu Buenafuent­e protagonit­zarà White rabbit red rabbit, una obra de Nassim Soleimanpo­ur amb un intèrpret, cap director i sense assaig (22 hores). La nit de divendres s’acabarà amb la festa de cloenda a càrrec de The Txandals, els èxits (i la moda) dels anys setanta, vuitanta i noranta, i les ocurrèncie­s dels 10 integrants del grup (23.30 hores). Dissabte la companyia Nico&Sunset encara protagonit­zarà un últim espectacle, Paradise, tres històries que transcorre­n a la mateixa habitació d’un prostíbul (22 hores).

A més dels espectacle­s, al Singlot hi haurà espais de debat i altres activitats.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain