La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tindreu relacions amoroses apassionad­es i podríeu viure una gran història d’amor. Si voleu prendre alguna iniciativa sentimenta­l, ja trigueu.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Conjuntura molt propícia per impulsar temes familiars, per fer reparacion­s a casa i fins i tot per a un canvi de domicili.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És moment de prendre determinis valents que puguin impulsar la vostra activitat habitual. Moment propici per emprendre un viatge.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Moment de llançar-se a iniciative­s emprenedor­es que obrin camins en la vostra economia. Possibilit­at de començar una operació positiva.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Laconjunci­ódeMartamb­elSolaLleó atorga gran energia al vostre signe. Això aconsella que us llanceu amb decisió a un gran canvi personal.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Tot i que en aquest període el vostre signe gaudeix de menys energies, podríeu tenir recursos per remuntar. Però vigileu la salut.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

És moment de mostrar-vos ambiciosos i de llançar-vos a un gran projecte que respongui a les vostres anhelades aspiracion­s. Preneu iniciative­s.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Possibilit­at de començar una operació profession­al de gran rellevànci­a, que us permeti obrir perspectiv­es en aquest àmbit. Sigueu emprenedor­s.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Sagitari gaudeix de gran energia i de capacitat per obrir-se a aquells horitzons que tant necessiteu. Possibilit­at d’un important viatge.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Són dies, especialme­nt avui, en què convé que defugiu situacions de risc personal, perquè tindreu menys recursos.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

En aquests moments és aconsellab­le que eviteu temes conflictiu­s amb la parella i col·laboradors, perquè podrien sorgir fortes tensions.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Jornada molt favorable a iniciative­s emprenedor­es en el camp laboral, que podrien impulsar la vostra activitat i obrir-vos perspectiv­es.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain