La Vanguardia (Català)

Sergio Ramos critica Cristiano: “La seva opinió és avantatgis­ta”

- Madrid

Sergio Ramos no va tenir paraules amables envers Cristiano en una entrevista a El larguero de la cadena Ser dimecres a la nit. El central va corregir el portuguès per haver dit que la plantilla del Madrid de la temporada passada era més forta amb Pepe, Morata i James: “No estic d’acord amb Cristiano. Em sembla una opinió avantatgis­ta. Quan vam guanyar les dues Supercopes ningú no recordava ningú. Jo poso més èmfasi en les lesions. L’equip és més fort quan estem tots junts. Jo no trobo a faltar ningú. Ningú. Que la plantilla ha canviat, per descomptat, però uns aporten unes coses i d’altres tenen un altre paper”, va explicar l’internacio­nal sevillà, que avui es desplaça a Màlaga amb la resta dels companys de la selecció per jugar demà un amistós contra Costa Rica.

El capità del Madrid també va parlar sobre la conducta en general de Cristiano i els seus continus escarafall­s quan no li passen la pilota: “Entrar a valorar si ens agrada o no és una cosa que no ajuda el bé de l’equip. Tampoc no canviarem Cristiano a hores d’ara; per això a mi no em sorprèn que guanyem 3-0 i se’n vagi emprenyat. Sempre ha estat així. Aquesta ambició fa que se’n vagi enfadat si no marca. Aquests gestos a un li poden agradar més o menys. No és el millor? Doncs potser no. A mi m’és igual qui marqui. Per mi és la mateixa satisfacci­ó, però ell té un paper diferent; s’hi juga molts títols a escala individual que depenen dels gols que faci”.

Sergio Ramos també va dir que estaria encantat si el Madrid fitxés Neymar: “A mi m’agrada tenir els millors, i Neymar ho és. Marca la diferència. El veig més fàcil passant pel PSG que venint directamen­t del Barcelona. Jo li obro la porta. L’únic que hem de negociar és l’aniversari de la germana”, va dir de broma.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain