La Vanguardia (Català)

L’Smart City Expo supera la prova

- Barcelona

L’advertènci­a dels organitzad­ors del Mobile World Congress sobre un possible canvi d’ubicació de la fira més important que se celebra a Barcelona va convertir l’Smart City Expo World Congress en un test previ. Fira de Barcelona havia de demostrar que a la ciutat les coses funcionen bé. I ho ha fet. “La GSMA pot estar tranquil·la, la prova ha estat superada amb una nota més bona de l’esperada”, assegura el director de l’esdevenime­nt, Ugo Valenti.

La trobada de ciutats intel·ligents celebrada des de dimarts al recinte Gran Via de l’Hospitalet va tancar ahir les portes amb més de 18.000 visitants, un 13% més que a l’edició de l’any passat, i va superar les previsions anunciades inicialmen­t.

La GSMA, la patronal de la telefonia mòbil i organitzad­ora del Mobile, va aprofitar el saló per reiterar el compromís amb Barcelona, almenys per al 2018, fent públics alguns noms de ponents i marques que seran a l’edició del mes de febrer vinent. “Els preparatiu­s ja estan molt avançats i tot apunta que serà l’esdevenime­nt més ambiciós que hem celebrat mai”, va assegurar el director de màrqueting de la GSMA, Michael O’Hara, que també va confirmar la continuïta­t dels esdevenime­nts paral·lels per a emprenedor­s (4 Years From Now), dones (Women4Tech) i estudiants (YoMo).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain