La Vanguardia (Català)

Rolex reinaugura el seu espai a la Diagonal

Replica el concepte de decoració únic de la firma ginebrina

- Barcelona

La posada de llarg del nou espai Rolex de GR Barcelona va permetre ahir descobrir els seixanta metres que repliquen dins d’aquesta àmplia boutique barcelonin­a el concepte de decoració que la manufactur­a ginebrina ha ideat per a tots i cadascun dels seus punts de venda de referència al món.

Les famílies Grau i Rabat, acompanyat­s per Cédric Muller, nou conseller delegat de Rolex España, es van convertir en els amfitrions perfectes d’aquesta inauguraci­ó pensada sobretot per als col·leccionist­es. Perquè se’ls va permetre, a més, veure i tocar les col·leccions més representa­tives i les últimes novetats de la manufactur­a suïssa que estan també molt ben representa­des als aparadors de la botiga.

Així, en un entorn més Rolex que mai que, segons Jordi Rabat i els germans Gemma i Ricard Grau, “representa a la perfecció l’elegància i el saber fer que ha convertit la firma en un referent de l’excel·lència”, els amfitrions van brindar també pel cinquè aniversari de l’obertura de GR Barcelona.

La botiga, de 200 metres quadrats, té fins i tot el seu propi servei tècnic, tres rellotgers i la més avançada tecnologia. I ara s’hi afegeix aquest espai renovat que, en paraules de Cédric Müller, respon a un “disseny harmònic, funcional i original alhora (sobre una gamma de colors que es mou entre els marrons, daurats i el verd tan caracterís­tic de la marca) que es reflecteix fins i tot en els materials, que van des de la duresa d’un mineral fins a la delicadesa d’un cuir”. Tot, afegia Gemma Grau, “amb l’objectiu de crear un ambient agradable per millorar l’experiènci­a del client però reflectint al mateix temps aquella excel·lència que Rolex busca en tot. No només en els seus rellotges, sinó en tot el que els envolta”.

Les famílies Grau i Rabat van celebrar també el cinquè aniversari de GR Barcelona

 ?? LLIBERT TEIXIDÓ ?? D’esquerra a dreta, Jordi Rabat, Ricard Grau, Gemma Grau, Cédric Müller i Pere Guardiola
LLIBERT TEIXIDÓ D’esquerra a dreta, Jordi Rabat, Ricard Grau, Gemma Grau, Cédric Müller i Pere Guardiola

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain