La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aquestes setmanes tendeixen a fer sorgir tensions en les relacions, però avui podeu mostrar-vos receptius i confiar en les decisions de la parella.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És moment d’impulsar la vostra feina mitjançant alguna iniciativa emprenedor­a, sobretot pel que fa a una operació econòmica recent.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Moment favorable per prendre decisions en benefici de la parella, que es mostrarà receptiva si té l’ajuda d’un ésser estimat.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Bon moment per emprendre reformes a casa i també per prendre decisions positives sobre una qüestió familiar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Aprofiteu avui per prendre determinac­ions en benefici dels fills, sobretot si algun és adolescent, perquè es mostrarà comprensiu.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Facilitats per impulsar la vostra economia. Això anirà en benefici de la família o d’una qüestió relacionad­a amb la casa. Aprofiteu-ho.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Mart a balança, favorable amb Mercuri, aconsella prendre decisions fermes per impulsar la vostra activitat o beneficiar persones properes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Rep impuls ara un tema de diners que ha agafat rellevànci­a aquestes últimes setmanes. Tindreu suport, tot i que potser indirecte.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Mercuri a Sagitari, favorable amb Mart, us permet aprofitar més bé les possibilit­ats d’un projecte activat aquests darrers temps.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Jornada propícia a abordar dificultat­s. Possibleme­nt hi jugarà a favor una iniciativa profession­al que està engegada.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Convé que prengueu decisions valentes per impulsar una qüestió del vostre interès que potser s’ha anat agilitant les darreres setmanes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

És moment d’apostar fort per una operació econòmica empresa les últimes setmanes. Procureu activar relacions profession­als.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain