La Vanguardia (Català)

El Girona vol allargar la ratxa amb un quart triomf contra la Reial

-

L’última vegada que el Girona va jugar a Montilivi quedarà per a la història. Va ser la primera vegada que els blanc-i-vermells van guanyar el Reial Madrid, l’actual campió d’Europa i de la Lliga. Pablo Machín vol aprofitar aquesta tirada avui a la nit contra la Reial Societat (21.00 hores) per sumar la quarta victòria consecutiv­a dels gironins, després de les aconseguid­es a Riazor, contra el blancs de Zidane i al Ciutat de València contra el Llevant.

El Girona s’ha espolsat els nervis i les pors a Primera de la millor manera possible, a còpia de triomfs. Però ara, amb nou punts de matalàs sobre el descens, vol consolidar-se a la zona tranquil·la guanyant un equip fet per competir a Europa com la Reial d’Eusebio. “Nou punts són només tres partits”, va dir rebaixant l’eufòria sobre la permanènci­a Machín. El tècnic creu que hi ha diversos condiciona­nts als quals el seu equip s’haurà de sobreposar: l’aturada de seleccions, els pocs entrenamen­ts dels quatre internacio­nals (Bono, Maffeo, Stuani i Kayode) i que per primera vegada el Girona jugarà un divendres. “L’aturada no ens anava gaire bé perquè teníem una bona ratxa. I a més juguem divendres a les 9, que no és el que és habitual”, va lamentar.

Però potser el que més mal fa al Girona és la baixa de Pere Pons, l’únic futbolista que havia estat titular en les onze jornades de Lliga. El migcampist­a de Sant Martí Vell té una problema muscular al bessó. “Té molt difícil jugar”, va reconèixer. Sense ell, Machín confiaria en Bono, Bernardo, Juanpe, Muniesa, Maffeo, Àlex Granell, Timor, Aday, Portu, Borja García i Stuani.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain