La Vanguardia (Català)

El Palau, desconcert­at, rep la visita del València

- Barcelona

Quina pinta tindrà avui el Barça Lassa? Algú ho sap?

L’equip rep el València Bàsquet al Palau (21 h, vuitena jornada de l’Eurolliga), i aquest assumpte desconcert­a tots els implicats, incloent-hi els aficionats i el cos tècnic, que assumeix la seva part de la culpa. El Barça és capaç de tombar el Madrid del gran Doncic al Wizink Center, abans de malgastar 26 punts d’avantatge contra el Bamberg alemany.

Sito Alonso, l’entrenador, es carrega bona part del pes a l’esquena, encara que interpreta que l’exercici d’acoblament té les seves servituds. Parla de paciència. “Nosaltres tenim força mancances, però són pel fet que no tots els jugadors que hem fitxat s’adaptaran ràpid a l’equip i al coneixemen­t de la Lliga i l’Eurolliga. Les crítiques que estem rebent són normals. Ho entenc, ho compartim i ho sabem, però d’aquí a desconfiar de l’equip crec que no ho puc fer i no ho pot fer ningú”, va dir ahir.

“Crec que hi ha moments en què l’equip juga molt bé, però també és veritat que els pics de rendiment són tan alts que les diferèncie­s amb els moments baixos són increïbles”, va afegir el tècnic.

Entén que tot això s’ha de solucionar. I que s’ha de fer de pressa. El balanç del Barça a l’Eurolliga és negatiu: va en el grupet de cua, amb dues victòries i cinc derrotes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain