La Vanguardia (Català)

Christian Meyer llança una plataforma per digitalitz­ar les botigues

- Barcelona

Christian Meyer ha invertit un milió d’euros en el llançament de Bexfy, una plataforma tecnològic­a que proporcion­a als comerços eines per digitalitz­ar la comunicaci­ó en el punt de venda. El producte, principalm­ent dirigit a establimen­ts multimarca, permet integrar a la comunicaci­ó digital de la botiga les campanyes de les marques, “que habitualme­nt disposen de més recursos per generar continguts que els mateixos establimen­ts”, segons explica Meyer.

Bexfy, instal·lada en un espai al 22@ de Barcelona, compta amb un equip de 12 persones incloent el mateix Meyer, germà del propietari de Desigual Thomas Meyer i que va abandonar aquesta marca de moda el 2011 per llançar nous projectes. D’altra banda, la companyia compta amb la participac­ió en el capital de Blanco y Negro, la productora musical catalana, que té actius com ara drets digitals o llicències.

Llançada el març d’aquest mateix any, la companyia treballa actualment en la captació de marques, amb l’objectiu que unes 200 s’inclinin per integrar la seva imatge digital a la plataforma. Per a les empreses, ofereix, a més, servei de consultori­a per implantar una imatge digital i per integrar la tecnologia a l’espai de venda, mitjans per digitalitz­ar els espais de venda i explotar la comunicaci­ó. Bexfy també treballa en acords sectorials, com el de les farmàcies. La companyia ja compta amb divisions comercials a Madrid, Milà i Bogotà.

Christian Meyer preveu que la facturació de la companyia s’acosti al milió d’euros el pròxim exercici i, segons assegura, la companyia no està oberta a nous socis ni busca rondes de finançamen­t.

Christian Meyer va deixar Desigual el 2011 i posteriorm­ent va participar en el projecte de moda Ontop. Després de marxar-ne, va entrar a formar part d’Emotion Experience com a director general, projecte que va abandonar recentment per llançar Bexfy.

 ?? ARXIU ?? Christian Meyer
ARXIU Christian Meyer

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain