La Vanguardia (Català)

Arantxa i el seu marit intercanvi­en retrets

L’exparella parla del seu divorci a la revista ‘¡Hola!’

- Redacció

Nou gir en el serial del moment. Després de saber-se que Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana podrien haver firmat un acord per portar la separació d’una manera més discreta i que estarien penedits d’haver-ne parlat amb els mitjans, la revista ¡Hola! publica en exclusiva les entreviste­s als protagonis­tes. Però ahir mateix Santacana va negar haver fet cap mena de declaració, i encara menys haver concedit una entrevista. La revista afirma que va estar en contacte amb l’exparella i en l’edició que ahir va sortir a la venda es poden llegir les versions de cadascun d’ells, dos memorials de retrets. “El temps ha demostrat que em vaig equivocar en el meu matrimoni”, diu ella. “És taxativame­nt mentida que m’hagi aprofitat d’ella. El 2007 vam començar a sortir i em van fer firmar el pare i l’advocat”, diu ell. Com era d’esperar, les versions difereixen.

“L’Arantxa i jo havíem acordat fer-ho tot de mutu acord, i així va ser fins que el 13 de desembre se’n va anar amb els nostres fills, sense avisar i sense el meu consentime­nt, a casa del seu germà Emilio”, afirma Santacana. I ella se sincera: “Estic molt dolguda, però molt forta, i lluitaré amb totes les meves forces pels meus fills i per mi mateixa”.

Mentre ella explica que intenta portar una vida normal a Miami i que no s’ha tancat a casa amb els seus fills, sinó que els porta a escola cada dia i fan les seves activitats, Santacana l’acusa d’estar tancada amb els nens a casa sense sortir i no deixar-lo veure’ls. “Veure l’Arantxa és missió gairebé impossible. El dia que va sortir la notícia que podíem anar a la presó per la reclamació judicial, vaig anar a casa a parlar amb ella... però després de molt picar a la porta no em va obrir”. Arantxa afirma que pot veure els nens sempre que vulgui, però ell afirma: “Des del 13 de desembre els he vist quatre vegades; l’11 de febrer va ser l’última vegada. Pateixo molt i ploro pels meus fills”.

L’extennista explica que estan separats des que el seu marit se’n va anar de casa després de l’estiu i l’acusa de portar una doble vida. “Jo no vull cap mal a ningú... si és feliç, millor per a ell. No m’hauria esperat mai l’engany i la falta de respecte envers meus i seus fills per portar una doble vida”. En canvi, l’empresari assegura que feia gairebé dos anys que estaven separats i que en feia cinc que no tenien relacions. “Què va passar? Que es va acabar l’amor”, contesta ell.

Sobre el patrimoni d’una de les millors esportiste­s espanyoles, Santacana aclareix que “ara volen donar a entendre que jo m’encarregav­a del tema econòmic quan l’Arantxa va fer una declaració el 24 de novembre en què deixava clar que jo no hi tenia res a veure”. “Després van venir les capitulaci­ons, en les quals renunciava a tot. El 2008 ens vam casar i em van fer firmar una ampliació per assegurar-se que no em podria emportar res”, afegeix. Contràriam­ent, ella afirma que no es penedeix d’haverho donat “tot per amor”, però sí “d’haver-li donat el control de tot el que tenia; hauria d’haver separat l’amor de la resta de la meva vida”.

Després del fracàs sentimenta­l, Arantxa Sánchez Vicario s’ha refugiat en la seva família. “En la reconcilia­ció amb la meva família no van fer falta gaires paraules. Jo sentia que sempre hi podia comptar i he demanat perdó a qui n’hi havia de demanar”.

“Si l’amor d’en Josep va ser veritable... Vull creure que sí, però els fets diuen que no”

“Fa gairebé dos anys que estem separats; en feia cinc que no teníem relacions”

 ?? EUROPA PRESS / GETTY ?? Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana l’agost del 2013 a la capella ardent d’Álvaro Bultó
EUROPA PRESS / GETTY Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana l’agost del 2013 a la capella ardent d’Álvaro Bultó

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain