La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Podreu abordar dificultat­s relacionad­es amb un ésser estimat. Disposareu de força recursos econòmics. Facilitats també a la feina.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Aquests dies reben impuls els vostres interessos, sobretot si són de caràcter artístic. Moment de compartir-los amb la parella.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Malgrat la complicada conjuntura profession­al, esteu en posició favorable per beneficiar-vos d’una oportunita­t important. Aprofiteu-ho.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Excel·lent capacitat per comunicarv­os. Moment d’emprendre negociacio­ns i d’arribar a acords. Possibilit­at també d’un viatge interessan­t.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Període en què podeu fer grans millores a casa, un favorable canvi d’habitatge o de residència. Importants recursos econòmics.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Facilitats per a l’entesa en les relacions. En cas de complicaci­ons amb la parella o amb una col·laboració, ara és el moment d’aclarir-les.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Dies d’especials facilitats a la feina, potser per expressar la vostra creativita­t. Excel·lent jornada per a una negociació de gran rellevànci­a.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, favorable amb Venus, afavoreix l’amor. Potser un gran enamoramen­t sobtat. Molt propici per a temes sobre els fills.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Malgrat que la família podria passar per una època difícil, ara tindreu la seva ajuda per abordar dificultat­s. Teniu protecció.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Bon moment per impulsar un projecte que pot obrir vastos horitzons en el vostre futur. Apliqueu-hi la vostra gran creativita­t.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Situació molt favorable per a la vostra projecció profession­al. Moment de culminació i de nous horitzons. Impuls d’un gran tema econòmic.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Venus a Peixos, favorable amb Júpiter, assenyala una situació molt propícia a expressar la creativita­t. Possibilit­at d’un enamoramen­t sobtat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain