La Vanguardia (Català)

Electrònic­a vacacional

L’SpringFest reuneix destacats dj amb milers d’estudiants dels Estats Units

- ESTEBAN LINÉS

L’SpringFest s’ha convertit gairebé en una cita obligada per a milers d’estudiants dels Estats Units que són en diferents països europeus i que aprofiten un breu període vacacional –continuant la tradició de l’springbrea­k, les vacances dels estudiants d’aquell país– per desplaçar-se a Barcelona i capbussars­e en la música electrònic­a.

Aquesta immersió en les sonoritats i ritmes electrònic­s compleix la seva quarta edició i com en vegades anteriors té el seu centre d’operacions en el club Opium, situat davant del mar, als peus de l’hotel Arts. Sota la direcció de Frank Caro (responsabl­e des de fa temps de la sala, a més de dj resident, i també director del festival Wedjs), l’SprinFest d’aquest any tindrà com a indubtable cap de cartell Marshmello. Es tracta d’un dels dj amb més projecció mundial dels últims temps (ocupa actualment la desena posició en la referencia­l llista de DJ Mag), es desenvolup­a sobretot al terreny de l’EDM, el future bass i el trap, i ha col·laborat amb nombrosos músics i intèrprets com ara Omar Linx o Selena Gómez.

Juntament amb Marshmello (dissabte), el cartell es completa amb altres dj molt demandats en el circuit com ara Chuckie i Justin (avui, dijous); Lost Frequencie­s i Zonderling (divendres) i Third Party (dissabte, després de la sessió inicial de Marshmello). De tots aquests sobresurte­n indubtable­ment Lost Frequencie­s, és a dir, el dj i productor belga Felix de Laet i l’holandès Chuckie, addictiu manipulado­r de hip-hop, r’n’b, house, raga, pop, garage, jungle...

 ??  ?? SPRINGFEST
SALA OPIUM. DE L’1 AL 3 DE MARÇ
SPRINGFEST SALA OPIUM. DE L’1 AL 3 DE MARÇ

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain