La Vanguardia (Català)

Allotjamen­t familiar de luxe per a amants de l'esquí

LES HERMITAGE MOUNTAIN RESIDENCES, SITUADES A PEU DE PISTA A SOLDEU (GRANDVALIR­A), OFEREIXEN TOTES LES COMODITATS DEL MILLOR HOTEL AMB LA INTIMITAT D'UN APARTAMENT DE MUNTANYA

- ■ ÁLEX CLOS Barcelona

El millor dels dos mons: la intimitat d'una residència privada (decorada amb gust i amb materials exquisits, a l'estil dels xalets de muntanya) i les comoditats d'un hotel. És la proposta del resort andorrà Sports Hotel, que aquesta temporada ha incorporat a la seva oferta d'establimen­ts (hotels de quatre i cinc estrelles, restaurant­s d'alta cuina i un spa espectacul­ar) les residèncie­s de muntanya. Es tracta de diversos apartament­s d'entre 120 i 500 metres quadrats de nova construcci­ó a peu de pista als quals se sumen tots els extres de l'Sport Hotel Hermitage & Spa. O el que és el mateix, esmorzar a l'hotel, accés gratuït a l'spa i al gimnàs (amb la possibilit­at d'accedir a les classes gratuïtes), amenities de Molton Brown o un minibar gratuït assortit que es renova diàriament. Tot això amb vistes a Soldeu (Grandvalir­a), cosa que et permet esprémer al màxim els últims dies d'esquí de la temporada.

SERVEI PERSONALIT­ZAT

Un dels atractius més grans de les residèncie­s és el servei de majordom, que centralitz­a en una única persona tots els serveis que necessita la família per passar uns dies relaxats: "Des de desfer l'equipatge fins a encendre la llar de foc, passant per fer petits encàrrecs per als integrants de la família, de tot se n'encarrega el majordom", ens explica Elena Gorordo, relacions públiques de l'Sports Hotel Resort & Spa, grup que inclou, entre altres establimen­ts, les Hermitage Mountain Residences. De

Les famílies disposen d'un servei de majordom les 24 hores del dia

fet, aquest servei va més enllà: "Comença abans fins i tot que arribi la família, quan el majordom té en compte els gustos i les peculiarit­ats dels seus membres (si, per exemple, algú pateix una al·lèrgia que convé tenir en compte)".

També és el majordom qui dóna la benvinguda i mostra el funcioname­nt de l'habitació, la climatitza­ció, gadgets i altres qüestions personalit­zables. "A partir d'aquí serà l'interlocut­or únic per a qualsevol cosa que la família vulgui o necessiti, des de planificar la jornada a la neu fins a contractar un dels xefs dels nostres restaurant­s perquè els cuini en exclusiva a la seva residència".

COMODITAT A LES PISTES

Tot i que els aficionats a l'esquí valoraran especialme­nt la proximitat de Soldeu. De fet, les terrasses de les residèncie­s donen a la mítica pista negra L'Avet de l'estació d'esquí, que acull proves de la Federació d'Esquí Internacio­nal (com també acollirà la Copa del Món d'aquest esport, al març de l'any que ve). "Les residèncie­s estan a un parell de minuts a peu del telecabina, la consergeri­a de les residèncie­s s'encarrega del forfet dels hostes, que no han de fer cua per a res". Un cop a les pistes, poden accedir als anomenats ski

lockers del telecabina a Soldeu. "Hi trobaran tots els accessoris d'esquí que prèviament haurà baixat el personal de les residèncie­s. És una zona privada on trobaràs les botes d'esquiar calentes, on t'ajudaran a vestir-te, etc. És una manera diferent de gaudir de la neu. Molt més còmoda".

Les Hermitage Mountain Residences es van inaugurar el mes de desembre passat. A punt d'acabar la primera temporada, la relacions públiques en fa una valoració. "Hem vist que les famílies que venien a l'hotel ara prefereixe­n les residèncie­s. És una manera més familiar i càlida d'allotjar-se, però amb tots els avantatges d'un establimen­t que forma part de Leading Hotels of the World, amb l'atenció al detall que això implica". Per la seva banda, les celebritie­s han apostat per aquest format d'allotjamen­t innovador que els permet "mantenir la privadesa i que no els molestin els fans", apunta Gorordo.

 ??  ?? L'interioris­me modern fet amb materials tradiciona­ls de l'alta muntanya caracterit­za les Hermitage Mountain Residences.
L'interioris­me modern fet amb materials tradiciona­ls de l'alta muntanya caracterit­za les Hermitage Mountain Residences.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain