La Vanguardia (Català)

Víctor Sánchez: “Ningú no va a la Champions en un parell d’anys”

- Barcelona

El voluntaris­me és el camí més curt per no arribar enlloc, i l’espanyolis­me està certifican­t en aquest tancament de temporada que la il·lusió amb què va arrencar el projecte de Chen Yansheng fa dos anys s’ha estavellat contra la realitat més crua, que obligarà el club una vegada més a reinventar-se. Així ho va assenyalar ahir Víctor Sánchez, que va oferir la visió del vestidor d’aquest camí entre el somni i la realitat. “Sabem com funciona això i des de dins no teníem tan clar que l’equip fes un canvi per anar a Europa o a la Champions en dos o tres anys. Es necessiten bons projectes, però ningú no ho canvia tot en un parell d’anys ni aconseguei­x fer equips tan competitiu­s com hauríem volgut”, va assenyalar ahir el migcampist­a.

Per Víctor Sánchez, tot i això, la lectura de l’evolució és positiva, malgrat que des del club es van transmetre unes expectativ­es que no eren realistes. “Hem millorat en moltes coses que no es veuen tant com els resultats, i estem molt millor que fa uns anys”, va considerar. El capità va advocar per mantenir el bloc de l’equip, tot i que va donar per perduts Gerard Moreno i Aarón. “Tant de bo no marxessin ni l’Aarón ni en Gerard, però haurem de continuar si passa i provar de reinventar-nos altre cop. Els equips es fan venent”.

D’altra banda, el president i màxim accionista del club es va entrevista­r ahir amb el conseller del València Kim Huat Koh, a qui ja coneixia, a la capital valenciana. Des de l’Espanyol es va assegurar que es va tractar d’una trobada informal, sense negociacio­ns pel mig.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain