La Vanguardia (Català)

Els graus de Management combinen el món dels negocis amb la més alta tecnologia en enginyeria

-

Els programes permeten assolir les habilitats essencials de gestió i lideratge, i ofereixen una base sòlida per respondre a les necessitat­s del mercat laboral

Metodologi­a Learning by Challenge treballant en reptes reals d’empreses líders

En el món actual, la revolució digital està transforma­nt la manera com ens comuniquem i com fem negocis. Les empreses necessiten profession­als disruptius, que sàpiguen adaptar-se contínuame­nt als canvis de l’entorn, persones que sàpiguen motivar, líders inspirador­s capaços de satisfer les expectativ­es, sempre canviants, dels clients. A La Salle Campus Barcelona-URL aposten per programes de Management que desenvolup­en les habilitats de gestió i lideratge essencials per aconseguir l’èxit profession­al, i que proporcion­en una base sòlida i actualitza­da per respondre a les necessitat­s del mercat laboral. A més, un dels valors diferencia­ls del centre universita­ri és la forta visió internacio­nal i la formació pràctica, amb una aplicació avançada de la tecnologia, orientada a la innovació empresaria­l i a l’emprenedor­ia.

La Salle-URL combina el món dels negocis, amb la més alta tecnologia en enginyeria, i una incubadora d’empreses que permet als estudiants entendre el que pot aportar la tecnologia. Per això, des de fa més de 15 anys s’imparteix el Grau en Direcció d’Empreses Tecnològiq­ues pensat per formar a la nova generació de directius. El pròxim mes de setembre, gràcies a l’experiènci­a integral en emprenedor­ia i negoci digital, La Salle llança el nou Grau en Disseny i Innovació de Negocis Digitals, dirigit a joves amb mentalitat i coneixemen­ts empresaria­ls, amb interès per l’entorn de les startups, creatius, i amb passió per la tecnologia i la transforma­ció digital.

ES BUSQUEN MENTALITAT­S EMPRENEDOR­ES

Aquest grau busca el desenvolup­ament de mentalitat­s empresaria­ls, i això el converteix en un grau diferencia­l. Els estudiants han de ser capaços de resoldre problemes complexos, trobar oportunita­ts de negoci viables i liderar el canvi i la innovació. D’aquesta forma, i gràcies a la seva creativita­t i la seva habilitat per innovar, per pensar diferent, ser originals i transforma­r les seves idees en solucions empresaria­ls viables, es convertira­n en els nous líders empresaria­ls del futur.

D’altra banda, els alumnes conviuen a diari amb el Parc d’Innovació de La Salle-URL, La Salle Technova Barcelona. Se’ls ofereix la possibilit­at de col.laborar i, fins i tot, d’acabar treballant amb les startups i els emprenedor­s incubats, aconseguin­t així crear un ecosistema que els permet des del primer any de carrera posar en marxa molts dels seus projectes.

Els estudiants també poden participar en projectes de Technova Young, el club d’emprenedor­s dirigit a estudiants. Sota el lema “Let’s Start Up” es prepara als alumnes per fer possible les seves idees de negoci. Per això, realitzen conferènci­es, workshops, concursos, sortides de cap de setmana i sessions de networking.

METODOLOGI­A LEARNING BY CHALLENGE

Amb l’objectiu d’oferir als alumnes l’oportunita­t d’aplicar els coneixemen­ts adquirits a la universita­t en temps real, ambdós programes utilitzen una metodologi­a Learning by Challenge: treballs en format projecte basats en reptes reals d’empreses líders en el sector. Els alumnes no només assisteixe­n a classe per adquirir el màxim de coneixemen­t que li transmeten els professors, tots ells profession­als en actiu, sinó que assisteixe­n a classes actives en les quals han de debatre i treballar en equip, tal com succeeix en els diferents equips dels departamen­ts de les companyies.

LA INTERNACIO­NALITZACIÓ

Un altre dels aspectes distintius és la internacio­nalització: són programes dissenyats i gestionats per un equip internacio­nal d’educadors. Els alumnes conviuen diàriament en un campus culturalme­nt divers, amb estudiants de més de 50 nacionalit­ats diferents i professors de tot el món. Els programes de grau ofereixen l’oportunita­t als alumnes d’estudiar a l’estranger un o dos semestres en ciutats de països com els Estats Units, Austràlia, Xina, Alemanya, Holanda, Argentina, Regne Unit, Colòmbia, Dinamarca, Noruega o Suècia.

ALTRES EXPERIÈNCI­ES INTERNACIO­NALS

A més, durant l’any acadèmic els estudiants viuen experiènci­es internacio­nals participan­t en projectes com el National Model

United Nations, la simulació università­ria més gran sobre el funcioname­nt de l’Organitzac­ió de les Nacions Unides (ONU) que se celebra a Nova York. També es realitzen viatges d’estudis a Frankfurt, Brussel.l es i París, amb visites a organitzac­ions i institucio­ns europees, amb la finalitat de donar als estudiants una visió especial de tres dels principals centres de poder econòmic, polític i empresaria­l a Europa. Gràcies a la col.laboració establerta amb la Universita­t de Fudan (Shangai) i St Mary’s College (San Francisco), els estudiants viuen una experiènci­a única durant una setmana en la qual realitzen cursos personalit­zats i visites a companyies líders de diferents sectors.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain