La Vanguardia (Català)

Un de cada cinc estudiants de Grau de La Salle-URL és internacio­nal

-

La visió internacio­nal i l’àmplia oferta formativa en llengua anglesa en totes les àrees formatives de La Salle-URL, així com la seva ubicació en una ciutat com Barcelona, ha impulsat que cada vegada siguin més els estudiants estrangers que se senten atrets per estudiar un títol de grau al centre universita­ri. Actualment, més del 20% dels alumnes de grau del campus són internacio­nals, és a dir, un de cada cinc.

La Salle-URL és un Campus d’Excel.lència Internacio­nal des de 2015. Un dels grans objectius del centre universita­ri és brindar als seus alumnes una experiènci­a internacio­nal que els permeti incrementa­r la qualitat dels seus estudis, així com la seva projecció profession­al.

Per tal que els estudiants puguin conèixer de primera mà la realitat econòmica, política i cultural d’altres països i les seves empreses, s’ofereixen programes d’intercanvi, tant per estudis com per pràctiques profession­als, mitjançant els convenis que té La Salle-URL amb universita­ts de tot el món, així com estades i programes a mida, per a universita­ris que tenen l’objectiu de rebre formacions intensives i personalit­zades en un entorn de referència.

SUMMER SCHOOL

Com cada estiu, La Salle Campus Barcelona-URL organitza la Summer School Barcelona 2018 dirigida a joves de 15 a 18 anys. El programa, de dues setmanes de duració, destaca per la seva internacio­nalització, ja que més de la meitat dels participan­ts són internacio­nals.

Amb un enfocament molt pràctic, els participan­ts realitzen activitats en una de les següents àrees: arquitectu­ra, robòtica, animació i negocis pel futur, i se’ls ofereix la possibilit­at de combinar aquesta formació amb activitats lúdiques i culturals a Barcelona i voltants, que a més els permet conèixer altres alumnes internacio­nals.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain