La Vanguardia (Català)

FUTBOL PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA DE CAMPIONS

-

7

TER STEGEN

Protector

Gairebé no va haver de treballar davant el PSV, que només va fer dos xuts ben dirigits, però més enllà de les circumstàn­cies apareix sempre concentrat i fent sensació de seguretat.

6

S. ROBERTO

Proporcion­at

Va protagonit­zar alguna iniciativa personal interessan­t, però com de costum va estar al nivell general de l’equip. Va combinar amb correcció i no es va mostrar especialme­nt incisiu.

5

PIQUÉ

Rutinari

En la seva acció més destacada va intercepta­r una rematada de Lozano a la segona part després d’un contraatac. La proposta del PSV no li va permetre destacar en cap concepte.

3

UMTITI

Alterat

Va expressar símptomes d’impaciènci­a durant tot el partit. Va cometre massa faltes, va protestar en excés, es va encarar amb rivals i va acabar expulsat per doble groga.

7

JORDI ALBA

Penetrant

Va aplicar la tensió competitiv­a de sempre i va convertir la banda esquerra en un pont aeri. Profund i alhora consistent en defensa, va fer algunes correccion­s de mèrit per físic i ganes.

6

BUSQUETS

Rigorós

No va sortir del manual. No va tenir necessitat de col·laborar amb els centrals en la transició, amb la qual cosa va jugar més avançat. Desbordat per algunes pèrdues en zona d’atac.

5

RAKITIC

Emprenedor

Ben col·locat, va intentar diverses rematades des de la mitja distància. Molt precís a l’hora d’enviar una pilota en paràbola a l’àrea que Messi va convertir en el tercer gol blaugrana.

6

COUTINHO

Alcista

Va anar de més a menys i al final va recuperar l’activitat. Que Messi busqui habitualme­nt la seva col·laboració és indicatiu del seu paper a l’equip. Va malgastar una bona ocasió.

9

MESSI

Infinit

El Barça juga al que vol Messi i quan vol Messi. Amb tres gols en el debut, l’argentí subratlla el missatge que aquest any la Champions League és un objectiu de primer ordre.

6

DEMBÉLÉ

Redimit

Va prendre nombroses decisions errònies i va perdre pilotes en què es van originar contraatac­s. Desubicat, la seva funció va ser molt desencerta­da fins que es va redimir amb un gol extraordin­ari.

6

LUIS SUÁREZ

Pencaire

Medalla d’or al treball i la persistènc­ia. Li falta refinament. Va enviar una esfèrica al lateral, una altra al travesser i va estar encertat proporcion­ant a Messi la passada del quart gol.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain