La Vanguardia (Català)

En un final esbojarrat, l’Inter remunta un partit que perdia al minut 86

- Barcelona

Bogeria a l’històric San Siro, que tornava a la Champions després de quatre anys d’absència. El públic, que va xiular l’Inter quan l’equip no responia, va acabar entregat completame­nt després d’una remuntada espectacul­ar. Després d’avançar-se el Tottenham en l’arrencada de la segona part, una rematada de volea sensaciona­l d’Icardi al 86 i un precís cop de cap de l’uruguaià Vecino en un córner al 92 van consumar una remuntada inesperada. L’equip anglès, que va aconseguir el control del joc –lentament a la primera part i amb més autoritat a la segona, sobretot arran del gol del danès Eriksen–, va deixar escapar una victòria que tenia a les mans. I ni tan sols va esgarrapar un empat. Pochettino va abandonar el camp capcot.

Tots dos equips arribaven al partit amb necessitat d’un resultat guaridor. Tots dos segueixen una línia grisa a les seves lligues i tots dos acabaven de perdre a casa els últims compromiso­s. Entrar amb bon peu a la Champions era vital, i va ser l’Inter qui ho va aconseguir.

Al Tottenham va brillar el danès Eriksen, no només pel gol, mentre que Kane va estar menys afortunat. Tot i així, el pichichi del Mundial podria haver marcat 37, en una pilota filtrada amb precisió per Eriksen, i al 42, quan el porter local Handanovic va desbaratar una bona centrada d’Aurier per impedir una rematada de gol segur. Tampoc no va desbordar el coreà Son, alliberat recentment del servei militar pel seu país, un privilegi que només es concedeix als esportiste­s que guanyen una medalla olímpica o assoleixen l’or als Jocs Asiàtics, com és el seu cas. Evita així els 21 mesos inexcusabl­es de prestació militar que l’haurien portat a rescindir el seu contracte.

A l’Inter la clau, sense discussió, va ser Mauro Icardi. L’argentí va estar ben controlat per la defensa visitant, però la seva sensaciona­l rematada llunyana sense deixar botar la pilota va ser un obús que va canviar el signe del partit i també els bioritmes del públic italià. Un autèntic revulsiu que va desbocar els interistes i va deixar commociona­ts els spurs, que encara deuen preguntar-se com dimonis van perdre.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain