La Vanguardia (Català)

Bardem i Cruz somien amb l’Oscar per ‘Loving Pablo’

La parella aprofita el viatge als Emmy per fer-ne promoció

- GABRIEL LERMAN

Dilluns, al llarg de les tres hores de retransmis­sió dels Emmy, moltes de les estrelles favorites dels televident­s van passar per l’escenari, però el que els qui els van veure desfilar no saben és que per a ells aquest va ser, tan sols, un moment en una llarga llista d’activitats que va començar divendres i que va concloure dimarts a la matinada. Sopars, dinars, reunions, entreviste­s i festejos previs van tenir ocupats els que viuen a Los Angeles i els que van arribar per a la gala, com Penélope Cruz, Javier Bardem i Antonio Banderas. La parella de guanyadors de l’Oscar van aprofitar el viatge per promociona­r Loving Pablo, sobre Pablo Escobar, que s’estrena als Estats Units el 4 d’octubre, i per impulsar, en la mesura que es pugui, la seva campanya als Oscar.

Ara bé, no tot va ser feina. Divendres a la tarda van obrir les seves portes alguns dels salons que es dediquen a regalar productes a actors, guionistes i directors, sense importar-los com de grans són els seus rols. La Vanguardia va visitar un d’aquests salons ubicat a l’hotel Intecontin­ental, no gaire lluny dels platós de 20th Century Fox, on els qui s’acostaven rebien una enorme bossa de mà atapeïda de mostres, entre les quals hi havia, fins i tot, oli de marihuana i un vibrador; els convidats podien fer-se una manicura, prendre un cafè, emportar-se jocs de taula de franc i, a més, se n’anaven a casa amb un val per a un generós descompte en un luxós hotel del Carib.

Pel que fa a les festes, n’hi va haver una d’organitzad­a per la cadena Showtime diumenge a la nit a l’hotel favorit de Pedro Almodovar, el Chateau Marmont, però la majoria van començar un cop acabada la gala. L’acadèmia televisiva va organitzar el seu propi ball dels governador­s imitant l’Oscar als voltants del teatre on va tenir lloc la gala, però aviat cadascú va marxar a la festa organitzad­a per la seva cadena. Els grans guanyadors de la nit, HBO i Netflix, van preparar les seves al Pacific Design Center i Neuehouse, respectiva­ment, a prop de Hollywood, mentre que Fox i Hulu es van quedar al centre de la ciutat. Ningú no va reparar en les despeses a l’hora d’homenatjar les seves estrelles. A Vibiana, on la cadena de Rupert Murdoch va celebrar les nominacion­s obtingudes per Cruz i Banderas, els espanyols van ser la gran atracció... Pe es va quedar asseguda en un sofà durant la major part de la vetllada, acompanyad­a sempre per Javier Bardem. Ryan Murhpy va estar molt de temps entre els dos, i, quan es va aixecar, van continuar sols, conversant, fins que se’ls va afegir Edgar Ramírez, l’actor que va fer de Versace. Quant a Banderas, que va assistir la gala acompanyat de Nicole Kimpel, va gaudir de l’atenció generada per la seva peculiar manera (amb palmes flamenques) d’aplaudir durant els Emmys, que el va portar a pujar més tard a les xarxes un vídeo en què se’l torna a veure picant de mans amb la seva xicota Nicole, la seva exdona Melanie Griffith, la seva filla Stella i altres familiars.

Banderas publica un vídeo a casa amb la seva nòvia, Nicole Kimpel, i la seva exdona, Melanie Griffith, juntes

 ?? TODD WILLIAMSON/NBC / GETTY ?? Nicole Kimpel, vestida de Lorenzo Caprile, Antonio Banderas i Michael Douglas al bar dels Emmy
TODD WILLIAMSON/NBC / GETTY Nicole Kimpel, vestida de Lorenzo Caprile, Antonio Banderas i Michael Douglas al bar dels Emmy
 ?? FREDERIC J. BROWN / AFP ?? Pénelope Cruz, a la festa de la Fox
FREDERIC J. BROWN / AFP Pénelope Cruz, a la festa de la Fox

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain