La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La posada en marxa d’un projecte important i que respon als vostres interessos es pot veure frustrada a causa d’impediment­s econòmics.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Jornada difícil en l’àmbit profession­al, ja que les vostres actituds poden ser mal acceptades. Possibles diferèncie­s en una col·laboració.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Tendència a un estat anímic molt inquiet, segurament per les tensions que us creen alguns problemes importants.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Convé que us cuideu molt i eviteu situacions de risc personal. Molta cautela amb les despeses generades per un projecte important.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

És un període de tensions en les vostres relacions, que ara es poden aguditzar en el tracte amb una col·laboració. Diferèncie­s amb un familiar.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

No és moment d’expressar la vostra creativita­t a la feina i molt menys d’aplicar idees innovadore­s en aquest àmbit.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

No compteu amb alguns recursos econòmics per a un assumpte beneficiós per als fills. És una època en què heu de tenir cautela en els diners.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Venus a Escorpí, desfavorab­le amb la Lluna, assenyala possibles diferèncie­s amb un familiar. Atenció als problemes generats per la parella.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Possibleme­nt avui teniu més inestabili­tat en el camp laboral i us creeu un estat anímic inestable. Posposeu converses.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Moment molt delicat en diners, ja que podeu tenir despeses excessives a causa d’un ésser estimat o d’una inversió de risc.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La Lluna a Aquari us farà trobar més dificultat­s actuals de caire personal i especialme­nt problemes per la família o l’habitatge.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

No és convenient que avui abordeu dificultat­s, ja que probableme­nt es tendiran a aguditzar. A més, faltaria la capacitat d’arribar a pactes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain