La Vanguardia (Català)

Un casament i dos comiats

‘Cuéntame’ reprèn aquesta nit la 19a temporada, l’última en què participen en Carlitos (Ricardo Gómez) i la Karina (Elena Rivera)

-

Després de celebrar dijous els disset anys en antena amb un especial sobre els secrets del rodatge, Cuéntame torna avui amb els capítols pendents de la 19a temporada i que suposaran l’adeu de dos dels personatge­s més estimats per l’audiència, en Carlitos (Ricardo Gómez) i la Karina (Elena Rivera), que s’acomiadara­n, això sí, amb magnificèn­cia, amb la celebració tan esperada del seu casament.

En els nous episodis els espectador­s sabran el final de la història d’amor d’aquesta parella, que es casarà per començar després noves etapes profession­als. Els dos actors van dir que estaven emocionats per aquest doble comiat després de tants anys treballant “braç a braç” a la sèrie.

“Per mi va ser molt intens”, reconeix Rivera, que aquests dies també té pendent d’estrenar els episodis que encara falten per emetre del thriller La verdad, a Telecinco. L’actriu assegura que l’últim dia de rodatge, quan va baixar del cotxe de producció, va recordar mil escenes i que, quan van gravar l’última d’aquestes escenes tenia “els sentiments a flor de pell”. “Érem més en Ricardo i l’Elena que en Carlos i la Karina. Espero que les nostres escenes traspassin la pantalla perquè fins i tot hi va haver moments en què no podíem parar de plorar de l’emoció”, confessa.

“Jo no he fet mai res que hagi durat disset anys, excepte Cuéntame”, va fer broma Gómez, que després va afegir que, “des de fora”, s’han adonat de la unió que s’ha propiciat entre tot l’equip i els actors.

La nova temporada se centrarà en la parella d’en Carlos i la Karina i sobretot en l’enllaç de tots dos, que segons Rivera “no serà un casament a l’ús” perquè anirà “en sintonia amb els personatge­s” i a més tindrà “girs de guió”. Gómez també avança que en el que queda de temporada s’exploraran “els cantons més foscos” del personatge d’en Carlos, que els espectador­s veuran “diferent”.

Els dos actors asseguren que encara no han tingut temps per acomiadar-se dels seus personatge­s, que trobaran a faltar, i reconeixen que la decisió d’abandonar la sèrie va ser “molt meditada i personal”.

“Crec que per més amor que li tingui al personatge i al projecte, saber deixar-lo anar quan creus que no dona per més, també és un acte d’amor”, diu Gómez en relació amb la seva decisió d’abandonar la sèrie. Per la seva part, Rivera ha afirmat que “és una etapa que calia tancar i superar” i que ara “venen nous projectes” per continuar amb la seva carrera com a actriu.

 ?? RTVE ?? En Carlitos i la Karina es van dir per fi “Sí, ho vull” envoltats de la família i els amics
RTVE En Carlitos i la Karina es van dir per fi “Sí, ho vull” envoltats de la família i els amics

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain