La Vanguardia (Català)

Amb un toc ‘british’

El Witty ofereix bon menjar en un ambient modern

-

Si quan aneu a París, després d’un matí mogut, decidiu agafar forces asseient-vos en una taula del restaurant L’Avenue al 41 de l’avinguda Montaigne; si us satisfà integrar-vos en un ambient cool envoltats de gent chic ben variada gaudint d’un sopar al Costes al 239 del carrer Saint Honoré, el Witty, a l’hotel The Wittmore de la nostra ciutat, és el vostre restaurant.

Romàntic com n’hi ha pocs, amb una decoració british peculiar, taules dispars i cadires baixes –més originals que còmodes–, ofereix una carta de plats amb una clara orientació internacio­nal, senzilla però d’una factura perfecta.

5 a Taula ens vam sorprendre per la precisió gustativa i culinària de les receptes fins que vam saber que al capdavant del projecte hi havia Albert Ventura.

Sobre aquest acreditat ja ens vam manifestar 5aTaula tant quan vam comentar el Coure de Barcelona com quan vam fer el mateix amb el Wall 57 de Sant Cugat.

Si la cuina està a càrrec d’aquest xef, l’encert a la taula està garantit.

A la planta baixa de l’hotel, envoltant el pati interior amb el seu magnífic jardí vertical en un dels murs, un servei atent serveix les taules amb un estudiat toc de discreció.

A la taula, una proposta de concepció simple amb un producte de primera qualitat i elaborada amb gust i saviesa. Entrants com una ensaladill­a russa excel·lent o unes senzilles croquetes de pernil o de pollastre, cruixents i de textura ideal, poden ser la continuaci­ó d’unes ostres bretones, una bona esqueixada de bacallà o un salmorejo.

El rosbif impecable, el sensaciona­l filet Wellington i el bou bourguigno­ne entre les carns i els deliciosos linguini amb bolets, acompanyen, en els plats principals, el peix de llotja, els escabetxos de verat o els fresquíssi­ms rogers.

Entre les postres, la pasta fullada de crema i el lingot de xocolata són unes temptacion­s difícils de resistir.

Una carta de vins ben triats, entre els quals destaquem un senzill borgonya clar exponent del bon pinot noir de la zona.

Si voleu enamorar la parella o gaudir d’un ambient modern amb una taula de qualitat fàcil d’entendre, aquest restaurant us satisfarà.

 ?? ANA JIMÉNEZ ?? Albert Ventura és el cuiner d’aquest restaurant de l’hotel The Wittmore de Barcelona
ANA JIMÉNEZ Albert Ventura és el cuiner d’aquest restaurant de l’hotel The Wittmore de Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain