La Vanguardia (Català)

‘London calling’

- Nieves Álvarez

Londres és com aquell amor d’estiu adolescent que, des d’aleshores, anheles reviure. És d’aquelles ciutats amb un compàs que no passa mai de moda i que enlluerna pel seu bategar frenètic. La capital britànica és la diva d’Europa, el lloc on neixen tantes coses i en moren poques, el punt de partida d’una constel·lació d’inspiració, tendència, multiplici­tat i inesgotabl­e personalit­at. Nouvinguda d’aquest remolí, la metròpolis londinenca m’ha regalat altra vegada estones per al record i una energia aclaparado­ra per encarar la pròxima tardor.

Aquest cop hi vaig anar gràcies a Temperley London. Fins i tot agraïda per haver estat una de les seves escollides per ocupar les cobejades cadires del front row, la nova col·lecció d’Alice em va embargar d’una admiració absoluta. És una dissenyado­ra que el que busca, des de fa vuit anys, és dotar les seves peces de les seves pròpies qualitats: llum, feminitat i força. Aquesta firma destaca per la bellesa diversa, una desfilada protagonit­zada per models amb atractius diferents i dames d’un encant poderós com l’actriu Olga Kurylenko, Alice Dellal, la fotògrafa Ellen Von Unwerth, Laura Bailey o la bonica premamà Arizona Muse; una passarel·la al ritme d’identitat i aplaudimen­ts sincrònics.

Alhora el backstage era un formiguer de talent. La gran maquillado­ra Charlotte Tilbury va apostar per una estètica lluminosa i cabelleres naturals que deixaven al descobert la subtilesa de la col·lecció de la seva íntima amiga Alice: estampats ètnics, les suaus bruses de gasa, el romanticis­me de peces en colors pastel i els vestits de nit adornats amb

paillettes daurades i flors. La Charlotte és la reina indiscutib­le del maquillatg­e, una dona d’excepció per qui la meva fascinació ha anat in crescendo, i més després d’haver-la coneguda personalme­nt.

Els seus caracterís­tics cabells pèl-rojos, el seu somriure contagiós, la seva ànima enèrgica i espontaneï­tat aclaparado­ra fan d’ella un ésser humà d’una classe en extinció. Amant del nostre país, la màgia bohèmia d’Eivissa va ser la seva il·luminació per iniciarse en el món de la bellesa. Considerad­a la guru de les estrelles, ha revolucion­at el maquillatg­e amb una línia basada en l’exquisides­a del color, les textures i la fàcil aplicació del producte. Kate Moss, Amal Clooney o Penélope Cruz, són algunes de les seves adeptes.

Blake va ser l’escenari triat per celebrar l’èxit de Temperley. Va ser una cita en què no van faltar les rialles, els balls i una animada conversa amb la Charlotte, en què Vanesa Romero i jo vam intentar posar-la al dia de l’actualitza­da situació política i social d’Espanya. No va ser una tasca gens fàcil, tenint en compte el tequila i els últims esdevenime­nts del país. El mes d’octubre visitarà el nostre país per presentar la seva línia de maquillatg­e que estarà disponible a Sephora. Aquí t’esperem, estimada Charlotte.

Charlotte Tilbury ha revolucion­at el maquillatg­e per l’exquisides­a dels colors, les textures i la fàcil aplicació del producte

 ?? . ?? Confidènci­es amb Charlotte al backstage
. Confidènci­es amb Charlotte al backstage
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain