La Vanguardia (Català)

Les fotos oficials del casament d’Eugènia de York i Jack Brooksbank

Felip d’Edimburg va apartar de la família la duquessa de York

-

La casa reial britànica va difondre diumenge a la matinada les fotos oficials del casament entre Eugènia de York i Jack Brooksbank. Sens dubte, la que més comentaris ha suscitat ha estat la foto de família, feta a la sala White Drawing del castell de Windsor, en la qual es pot veure els noucasats amb les seves respective­s famílies. A la dreta de Jack Brooksbank se situen els seus pares, George i Nicola Brooksbank, i el seu germà Thomas, que exercia de padrí. Al costat d’Eugènia, hi ha la seva germana Beatriu, que va fer de dama d’honor. Asseguts davant d’ella hi ha els seus avis, la reina Elisabet II i Felip d’Edimburg. Just al costat del duc està situada, a peu dret, Sarah Ferguson, i al costat, el seu exmarit i pare de la núvia, el príncep Andreu, duc de York.

La imatge ha estat molt comentada per la premsa britànica ja que és arxiconegu­da la mala relació que hi ha entre el duc d’Edimburg i la seva exnora Fergie. Va ser un moment històric perquè era la primera vegada que es fotografia­ven junts en 26 anys.

Les fotos oficials les va fer el fotògraf Alex Bramall. A més de la foto de família, en una altra apareixen els nuvis amb el seu seguici nupcial de petites dames i patges d’honor. A part del príncep Jordi i la princesa Carlota, també hi havia Savannah i Isla Philips, de 7 anys, filla d’Autumn i Peter Philips; Mia Tindall, de 4, filla de Zara i Mike Tindall; Maud Windsor, fillola d’Eugènia de York i filla de lord i lady Frederick Windsor; Theodora Williams, de 6 anys, filla d’Ayda Filed i Robbie Williams; Louis de Givenchy, de 6, fill de Zoe i Oliver de Ginvenchy.

En una tercera foto es pot observar amb detall el segon vestit de la núvia, que va aconseguir eclipsar l’espectacul­ar disseny de Peter Pilotto. Es tractava d’un vestit de màniga llarga amb faldilla prisada amb vol i cos cenyit que accentuava la silueta. Aquest segon vestit, d’un to xampany rosat, és un disseny de Zac Posen.

 ??  ??
 ?? ALEX BRAMALL ?? Els noucasats Eugènia de York i Jack Brooksbank amb les seves respective­s famílies
ALEX BRAMALL Els noucasats Eugènia de York i Jack Brooksbank amb les seves respective­s famílies
 ?? ALEX BRAMALL ?? El segon vestit de la núvia
ALEX BRAMALL El segon vestit de la núvia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain