La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Si teniu prevista alguna operació econòmica, avui és el dia de tancar-la: serà beneficios­a. Cuideu les relacions pròximes a última hora de la tarda.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Setmanes en què la parella es mostrarà més afectuosa i receptiva. Jornada propícia al diàleg i bon moment per a les col·laboracion­s.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És hora d’aprofitar les possibles facilitats de què gaudiu ara mateix a la feina per donar un impuls a acords econòmics.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Jornada propícia per a temes dels fills. Tindreu la comprensió i el suport de la parella, encara que sigui un període de dificultat­s.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

És hora de desenvolup­ar la vostra feina. D’altra banda, si teniu cap trastorn de salut, comptareu amb ajuda de la família.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Aquestes setmanes teniu una gran facilitat per comunicar-vos. Ara la vostra capacitat receptiva és beneficios­a per a temes dels fills.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Són dies en què teniu facilitats econòmique­s. En qualsevol cas, ara disposeu de diners, cosa que serà beneficios­a per a la família i la casa.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Mercuri i Venus a Escorpió, favorables amb la Lluna, activen el vostre benestar i la capacitat per entendre el vostre entorn i impulsar les activitats.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Malgrat que són dies en què el vostre signe tendeix a un estat emocional i psíquic baix, convé abordar dificultat­s, ja que podreu encaminar-les.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn, favorable amb Mercuri i amb Venus, encoratja el vostre benestar i propicia un benefici més directe d’ unt e maque desitgeu.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aquestes setmanes gaudiu de molt bona imatge, cosa que activa les vostres relacions profession­als i socials.Tindreu suport en les dificultat­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Ara teniu capacitat per expressar les idees i per comunicar vivències importants. Això afavorirà que abordeu una qüestió desitjada.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain