La Vanguardia (Català)

Naufragi i apagada del Nàstic contra l’Alcorcón

El partit, suspès amb 0-3, es reprendrà avui

- ESTEVE GIRALT

No s’havia vist mai una cosa igual al Nou Estadi. Entre el surrealism­e i l’esperpent. Dues apagades parcials de la il·luminació de l’estadi grana, primer, i l’acumulació d’aigua per la pluja al camp, després, van obligar a suspendre el Nàstic-Alcorcón quan s’havien jugat només 40 minuts. Encara va sobrar temps. El partit es va ajornar i es reprendrà aquesta tarda (16 hores) després de l’acord entre els dos clubs i la Lliga, però va quedar vist per a sentència amb un 0-3 que va posar al descobert les mancances d’un Nàstic que si no reacciona aviat quedarà enfonsat al pou.

El matx va començar sota una pluja intensa, abans del xàfec, amb el Nàstic naufragant futbolísti­cament enfront de l’Alcorcón molt abans que la pluja inundés el terreny de joc. El partit ja es va iniciar amb deu minuts de retard per culpa d’una primera apagada de part dels focus de l’estadi. Mal presagi just quan l’afició local homenatjav­a amb un minut de silenci José María Grau, el delegat durant 18 temporades, mort dimecres.

Amb els de Gordillo en mans dels madrilenys, amb una parella de centrals (Cadamuro i Djetei) que no estan ara per ara per competir a Segona Divisió, l’Alcorcón en va tenir prou amb mitja hora per decidir el partit. El primer gol va arribar massa aviat i sense oposició, després d’una passada a l’espai que va recollir Juan Muñoz per enviar d’un sorprenent xut la pilota al fons de la xarxa. El Nàstic està ara mateix tan tou que al primer mastegot es desfà.

El rival va ensumar sang i va anar a buscar la sentència. Muñoz va marcar el 0-2 aprofitant un regal de Cadamuro en un rebuig convertit en assistènci­a. Sota la tempesta va rematar la feina l’Alcorcón, amb Nono entrant fins a la cuina davant la mirada d’impotència dels futboliste­s del Nàstic. A Tarragona s’acaba un altre cop el crèdit d’un tècnic, un altre, incapaç de redreçar el rumb d’un club a la deriva des de fa tres cursos. Alerta roja a Tarragona.