La Vanguardia (Català)

Beter introdueix les seves brotxes de maquillatg­e en 100 botigues de Polònia

-

L’empresa catalana Beter, especialit­zada en accessoris de bellesa i cura personal, ha introduït a Polònia una de les seves col·leccions de brotxes i pinzells de maquillatg­e en un centenar de drogueries de tot el país.

Un comunicat de la Conselleri­a d’Empresa va informar ahir que aquests establimen­ts tindran expositors de fins a 17 models diferents de brotxes i pinzells de maquillatg­e de la marca catalana, que també ha començat a comerciali­tzar prop de 500 unitats de confecció de regal de cara a la campanya de Nadal.

Amb l’objectiu de conèixer més bé el mercat polonès, Beter, que ha tancat un acord amb una xarxa local de drogueries, va participar en una missió empresaria­l a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Varsòvia i la Cambra de Comerç de Girona a mitjans del 2017 que li va permetre tancar aquest acord de distribuci­ó.

La desenvolup­adora de negocis de Beter, Núria Jávega, explica: “Polònia és un mercat molt gran en què hi ha fabricants de productes complement­aris als nostres i en què, per tant, crèiem que podíem trobar oportunita­ts”.

L’empresa, fundada fa més de vuitanta anys i actualment gestionada per la tercera generació familiar, és a 45 països de tot el món i avui en dia exporta prop d’un 20% de la seva facturació, però l’objectiu que té és doblar aquest volum els anys vinents.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain