La Vanguardia (Català)

David Bisbal i Rosanna Zanetti anuncien embaràs

El cantant ja té una nena, de 8 anys, amb Elena Tablada

- Barcelona

“Quan crèiem que ja no podíem ser més feliços, arriba la sorpresa més bonica que podíem rebre. La família creix”. Amb aquest missatge al costat d’una foto d’ells dos i una ecografia, David Bisbal i Rosanna Zanetti anuncien als seus respectius Instagram la seva pròxima paternitat. A l’ecografia es veu que Zanetti està embarassad­a d’11 setmanes i un dia, és a dir, de gairebé tres mesos. A més, el cantant publica al seu compte una altra imatge en blanc i negre on, sobre la panxa de Zanetti, apareixen tres mans, presumible­ment d’ella, Bisbal i la filla d’ell, l’Ella, de 8 anys.

El cantant i la model veneçolana van començar la seva relació el 2016, es van convertir en parella de fet l’any següent i el 2 de juliol es casaven per sorpresa en una cerimònia religiosa íntima a la serra d’Ayllón, a Segòvia. Quatre mesos després de l’enllaç, la parella ha començat a complir un desig que havia expressat en diverses ocasions: convertir-se en família nombrosa. “Sempre ho hem dit: esclar que sí, quan arribi el moment. De mica en mica complim les coses i esclar que sí. Ja hi ha l’Ella. Dues, tres, quatre, cinc... Ell vol un equip de futbol”, explicava la model, que serà mare per primer cop, el juny passat.

La notícia de l’embaràs arriba poc després que aquest estiu es donessin a conèixer les desavinenc­es entre Bisbal i la seva exdona, Elena Tablada, sobre la publicació de fotos de la petita Ella a les xarxes socials. La dissenyado­ra, que aquest agost s’ha casat amb l’empresari Javier Ungría, va iniciar un agre intercanvi d’acusacions després que Zanetti compartís una foto en què aquesta i la menor portaven un vestit de volants amb el mateix estampat a la fira d’Almeria, cosa que normalment fan mares i filles en aquestes festes.

 ?? KMJ/KMA/GTRES ?? Futurs paresDavid Bisbal i Rosanna Zanetti, a l’Starlite Festival de Marbella l’agost passat
KMJ/KMA/GTRES Futurs paresDavid Bisbal i Rosanna Zanetti, a l’Starlite Festival de Marbella l’agost passat
 ?? INSTAGRAM ?? Bisbal, Zanetti i l’ecografia
INSTAGRAM Bisbal, Zanetti i l’ecografia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain