La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Negociacio­ns econòmique­s favorables fruit d’alguna associació, sobretot si és de caràcter profession­al. Compte amb un col·laborador.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

No és moment d’afirmar el vostre parer a la feina ja que faltarà entesa. En canvi, la parella es mostrarà més receptiva a les vostres idees.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aprofiteu al màxim les facilitats de què gaudiu aquests dies a la feina. També tindreu beneficis econòmics gràcies a una gran ocasió.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Període propici pel que fa als fills. Tot i que no és moment de fer valer els vostres interessos a la família, hi haurà entesa amb la parella.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Cal donar ànim a un bon assumpte familiar, relacionat amb la llar o béns immobles. Però compte amb algunes diferèncie­s amb el vostre entorn.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Des de fa temps, teniu oportunita­t d’obrir-vos a horitzons amb activitats molt favorables, siguin estudis o viatges. Procureu donar-los impuls.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Si teniu alguna negociació en marxa, procureu tancar-la com més aviat millor, no hi ha dubte que serà molt beneficios­a. Podreu ajudar la família.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, favorable amb la Lluna, afavoreix el benestar i aconsella donar impuls a una oportunita­t personal. Procureu aprofitar-ho.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Gaudiu de facilitats econòmique­s, sobretot per activar possibles tractes. Compte amb suport de persones o organismes influents.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn, favorable amb Júpiter, permet beneficiar-se més directamen­t d’un projecte excel·lent, que obre perspectiv­es al vostre futur.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Bon període per acabar una bona preparació­profession­aliobtenir­èxit i reconeixem­ent laboral. Procureune treure partit aquestes setmanes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra obertura i capacitat de buscar noves perspectiv­es encoratja en aquests moments a aconseguir un assumpte que desitgeu molt.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain