La Vanguardia (Català)

Exemples d’abans i després a la Wikipedia

-

Versió anterior, esmenada ahir: Soledad Puértolas (Saragossa, 1947), escriptora, acadèmica i presidenta del Patronat de la BNE “es va casar als 21 anys i se’n va anar a viure amb el seu marit, amb una beca adjudicada a ell, a Trondheim (Noruega). Quan va tornar a Espanya, amb una altra beca, es van traslladar a Califòrnia...”. Versió actual: ... “Es va casar als 21 anys i se’n van anar a viure fora d’Espanya, a Trondheim (Noruega). Posteriorm­ent es van traslladar a Califòrnia...”

Esther Tusquets (1936-2012). “Biografia: “Va estudiar al Col·legi Alemany i, més tard, Història [...]” “Va néixer a Barcelona el 30 d’agost del 1936, al si d’una família de classe mitjana catalana. Va estudiar al Col·legi Alemany [...] ”

M.ª Teresa Borragán Rojas (1893-1961) “va néixer a la” (text incomplet per errata). “M.ª Teresa Borragán va néixer a Amusco, localitat de Palència, i l’any 1914 es va traslladar a Madrid amb la seva família [...]”

De nova creació, ahir: “Sor Francisca de Santa Teresa (Madrid, 1654-1707) va ser una religiosa i escriptora espanyola [...] A més de les obres dramàtique­s, sor Francisca de Santa Teresa va escriure poemes espiritual­s i de circumstàn­cies, dedicats a solemnitza­r alguna festa religiosa o algun esdevenime­nt del convent [...]”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain