La Vanguardia (Català)

Álex Lequio guarda silenci a la seva primera aparició

- LAURA VILLARINO Barcelona

Que Álex Lequio (26) ha tornat a la rutina ja és una realitat. Per al seu retorn a la vida laboral, el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio ha triat la festa a Madrid del desè aniversari de la cadena de restaurant­s Miss Sushi, marca a la qual li porta la comunicaci­ó la seva empresa.

Lequio es troba des de fa tres setmanes en un parèntesi en el seu tractament de càncer. Encara no té data de tornada a Nova York per continuar-lo i dijous en la seva primera aparició pública no va voler fer declaracio­ns sobre la seva salut, ja que “encara no és el moment”. Per aquesta raó, ell mateix ha volgut donar les gràcies a tots els assistents a la festa a través d’una publicació a Instagram, en què també ha aprofitat per enviar “ànim a tots els lluitadors”, sota el lema #StayStrong.

En l’aniversari de la cadena, algunes cares conegudes, com Cósima Ramírez, amiga seva de la infantesa, la presentado­ra Paz Padilla o el dissenyado­r Hannibal Laguna han volgut mostrar-li el seu suport.

Aquest ha estat el primer acte públic a Espanya des del seu diagnòstic de càncer. Al juliol va haver de ser substituït pel seu pare en la inauguraci­ó d’un local de la mateixa cadena de restauraci­ó perquè no tenia el permís dels metges per viatjar a Espanya. Álex Lequio ja ha anunciat que està organitzan­t un acte solidari al desembre, encara sense data, amb la fundació Caico, que lluita contra el càncer infantil. A través de les xarxes socials, Lequio ha demanat als seus seguidors que també l’acompanyin en aquesta ocasió tan especial: “Ens veiem tots a l’acte solidari que estic organitzan­t”.

 ??  ?? G3 / GTRESÁlex Lequio durant el seu primer acte públic a Madrid
G3 / GTRESÁlex Lequio durant el seu primer acte públic a Madrid

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain