La Vanguardia (Català)

“Només hauria deixat ‘Masterchef’ per un programa com ‘La voz’”

Eva González, nou fitxatge d’Antena 3

- FRANCESC PUIG Barcelona

Dimecres per fi es va saber qui presentarà La voz després de passar de Telecinco a Antena 3. L’escollida ha estat Eva González, que abandona Masterchef i TVE després de cinc anys. El nom de la presentado­ra no figurava entre les apostes. Després de l’anunci oficial a El hormiguero, la sevillana va afirmar que se sent “il·lusionada, feliç i una mica nostàlgica”.

Quan li van proposar de presentar La voz, què va pensar?

La meva primera reacció va ser: “Però què dius ara?”. Després hi vaig començar a donar voltes i vaig pensar: “És que és La voz, un programa que sempre m’ha agradat i que quan veia Jesús Vázquez presentar-lo pensava que tenia molta sort d’estar al capdavant d’un espai tan bonic i amb tant sentiment com aquest.

Canvia la cuina per la música, una de les seves passions.

A mi la música m’encanta. I amb La voz podré tornar a treballar en un programa musical després dels deu anys que vaig estar al capdavant de Se llama copla ,a Canal Sur.

Quins factors més l’han ajudat a prendre la decisió?

Entrar en una casa nova com és Antena 3 sense desmerèixe­r per

descomptat TVE, on m’he sentit molt ben tractada. Em venia de gust treballar a Antena 3, on, per cert, fa 15 anys vaig debutar a la televisió amb el meu primer programa (UHF, amb Nuria Roca i Florentino Fernández). Però el factor principal de la meva decisió era que el programa que em proposaven era La voz. M’havien ofert abans treballar en altres formats, però no m’il·lusionaven prou per deixar Masterchef.

Estarà al capdavant de les altres dues versions del programa: La voz kids i La voz senior. Cal preparar-se d’una manera diferent per a cada versió?

Encara no m’ho he plantejat, però crec que la base és la mateixa i que l’única cosa que cal tenir present és que estàs tractant amb persones que volen fer realitat els seus somnis. I per al que cal preparar-se és per tractar cada concursant d’una manera diferent. Em fa una il·lusió especial l’edició amb nens perquè m’encanta jugar amb ells i ser partícip de la seva il·lusió de ser cantants. Perquè crec que tots, quan érem petits, ens ho havíem imaginat.

A Masterchef compartia protagonis­me en la presentaci­ó amb el jurat. Sent que aquí tindrà més responsabi­litat da- vant l’èxit o el fracàs del programa? La voz ve avalat per un èxit internacio­nal i una multitud de components que et donen molta confiança. Però, si caic, doncs m’aixecaré. El més estrany a la televisió és que un programa tingui 15 edicions, com Masterchef. Però jo tampoc no em veig com la protagonis­ta del programa; simplement soc la que presentarà, i entenc que els presentado­rs no han de ser mai protagonis­tes, sinó que ho han de ser els coaches i els concursant­s. Soc una peça més en el programa.

Quan rodava el final de Masterchef junior ja sabia que eren els seus últims dies en el format?

L’última setmana va ser la més complicada i dura perquè els meus companys no sabien res i havia de guardar el secret. Malgrat que no estava firmat, sí que estava avançat, i la decisió, presa. I això va ser dijous de la setmana passada, quan vam acabar de rodar la sisena edició júnior.

Aquesta nova etapa li coincideix amb un fill de set mesos. Li quedarà temps per a vostè?

Tampoc no és que tingués tant de temps a Masterchef perquè els enregistra­ments eren de jornades molt llargues i, a més a més, viatjàvem molt. Amb La voz no viatjaré, i podré passar totes les nits a casa amb el meu fill.

 ?? CARLOS LOPEZ ALVAREZ / ATRESMEDIA ?? La presentado­ra sevillana presentarà les tres versions del concurs musical
CARLOS LOPEZ ALVAREZ / ATRESMEDIA La presentado­ra sevillana presentarà les tres versions del concurs musical

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain