La Vanguardia (Català)

N26 accelera i preveu arribar a 200 persones a la seu de Barcelona l’any 2019

- Barcelona

N26, el banc mòbil amb seu a Berlín, ha inaugurat la seva oficina a Barcelona, que ja té 30 empleats, i accelera els plans de creixement. El mes de juny passat va anunciar la intenció d’obrir a la ciutat la seva segona seu europea, i que preveia comptar amb un centenar d’enginyers i experts a finals del 2019. Ahir, el cofundador i conseller delegat, Valentin Stalf, va dir que, atesa la disponibil­itat de talent qualificat que han trobat, preveuen arribar a Barcelona a una plantilla de 200 persones a finals del 2019. Seran, bàsicament, especialis­tes en tecnologia, disseny i desenvolup­ament de productes financers.

N26 s’ha instal·lat en un coworking a prop de la plaça Catalunya, però haurà de buscar una nova ubicació per afrontar el creixement del que serà el seu centre tecnològic i d’innovació global. A Berlín, N26 té 500 empleats de 46 nacionalit­ats. Stalf va explicar que a Barcelona es crearan també els productes prèmium i de gamma alta de l’entitat, coincidint ahir amb el llançament a Espanya de la targeta N26 Metal.

El banc mòbil, centrat en l’experiènci­a d’usuari, ja té un milió i mig de clients, dels quals més de 100.000 a Espanya, que és el seu quart mercat, va dir Francisco Sierra, director general. Fundat el 2013, N26 ha aconseguit gairebé 180 milions d’euros de finançamen­t, ja és a 18 països a Europa, i el 2019 entrarà als EUA.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain