La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aprofiteu per abordar dificultat­s, ja que tindreu recursos, sobretot econòmics. Podreu entaular acords per encaminar-los favorablem­ent.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Setmanes en què la parella estarà més afectuosa i receptiva amb vosaltres. Podreu comptar amb ella per a un tema d’interès personal.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Període en què tindreu facilitats a la feina, sobretot per expressar la creativita­t. Aprofiteu per treballar en les relacions laborals.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Setmanes favorables a l’ amor, especialme­nt avui a l’ entesa ambles vostres persones estimades. Si teniu temes pendents és moment d’ actuar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Ara veieu molt afavorit un bon afer familiar o en benefici de la llar. Tot avui podria haver-hi bons fruits econòmics.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La vostra receptivit­at i comprensió propicien les relacions personals i laborals. En especial, hi ajudarà una entesa amorosa amb la parella.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Setmanes en què heu d’encoratjar les possibilit­ats de guanys econòmics per alguna negociació. Procureu aprofitar-ho avui a la feina.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Venus a Escorpió, favorable amb la Lluna, és signe òptim per a l’amor i molt especialme­nt respecte als fills. Relació molt afectuosa.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Malgrat que tendiu a un estat emocional una mica baix, la jornada us permet encoratjar el tracte amb la família i ajudar més directamen­t la llar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Moment propici per treballar les relacions properes a afers que responguin a les vostres aspiracion­s i desitjos, sobretot els de tipus amorós.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu la bona imatge que teniu actualment per treballar en les relacions profession­als i socials abordant sobretot l’aspecte econòmic.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La Lluna a Peixos, favorable amb Venus, encoratja el vostre benestar i molt especialme­nt la capacitat d’entesa i de relació amb els altres.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain