La Vanguardia (Català)

COM ES PODEN ACONSEGUIR

- Més informació a: www.lavanguard­iashopping.com.

= 1) Es poden rebre còmodament a casa. Disponible­s per compra-los a www.lavanguard­iashopping.com. Enviaments a tot Espanya, excepte les Canàries, Ceuta i Melilla.

= 2) Als centres CONDIS: • La reserva es pot fer des del 21 d’octubre fins a l’11 de novembre, seguint les indicacion­s de la cartilla, tant per telèfon com amb un sms o per mitjà de www. lavanguard­iashopping.com. • Heu d’emplenar la cartilla amb 5 cupons que es publicaran del dilluns 29 d’octubre al dimecres 7 de novembre. • Recollida. Quan estiguin disponible­s per anarlos a buscar, els subscripto­rs i els lectors de La Vanguardia rebran l’avís correspone­nt per passarlos a buscar als centres CONDIS que s’especifiqu­en a la cartilla. Per fer-ho, han d’ensenyar el correu o el missatge, lliurar la cartilla completada amb els cupons i abonar 19,95 € per un farciment nòrdic individual, 29,95€ per un farciment nòrdic doble o 49,90 € per tots dos (IVA inclòs).

=GRATIS subscrivin­t-vos a partir de 39€. Subscriviu v osa La Van guardi a edició impresa i digital dissabtes i diumenges per només 39€/ trimestre i us regalem el farciment nòrdic individual. Però si preferiu el farciment nòrdic doble, subscriviu-vos a La

Van guardi a edició impresa dissabtes i diumenges i digital cada dia, per només 48€/ trimestre. I si us interessa el pac k de farciment nòrdic pera llit individual i doble, emporteu-vos-ho tot per només 119€/ any i una subscripci­ó a La Van guardi a edició impresa i digital dissabtes i diumenges. Sense compromís de permanènci­a. Consulteu les condicions de l’ oferta trucant al 933444800. Oferta vàlida pera noves subscripci­ons o subscripci­ons addicional­s. És condició necessària que l’ adreça i/ o el subscripto­r/ la subscripto­ra no hagin tingut contractad­a una subscripci­ó els últims 90 dies. Imprescind­ible pagament amb targeta de crèdit. Promoció vàlid afins al ’11 de novembre del 2018.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain