La Vanguardia (Català)

Els capitans Sergio Ramos i Marcelo demanen que Lopetegui continuï

- Madrid

Sergio Ramos i Marcelo, els dos primers capitans del Reial Madrid, van sortir a la zona mixta del Bernabeu després de la nova patacada per demanar que l’entrenador, Julen Lopetegui, continuï. És la pràctica habitual. També van fer el mateix amb Rafa Benítez, encara que n’estaven tips.

El primer a parlar va ser el primer capità, Sergio Ramos: “Sempre he dit que els canvis d’entrenador mai no són bons per a ningú. És una mica aprofitat. Cal mantenir la calma. No prenem les decisions de qui ha de ser l’entrenador. En Julen té el suport de tots els jugadors i entre tots veurem la manera de capgirar tot això”. El central andalús va intentar evitar el catastrofi­sme: “És una ratxa força dolenta perquè el Madrid no es pot permetre el cúmul de partits sense puntuar de tres en tres. Però estem més que vius a la Lliga. La diferència amb els del davant no és tan àmplia com per llançar la tovallola, no és al nostre ADN. Després d’una gran segona part en què l’equip es deixa l’ànima, el gol que en altres èpoques ens ha acompanyat, ara se’ns està negant”.

Marcelo va ser més taxatiu en la defensa de Julen Lopetegui: “Amb el míster estem a mort. Ens diu molt clares les coses, té un tracte molt bo amb nosaltres. És injust, com vau fer amb Rafa Benítez. No m’agrada que no deixin treballar l’entrenador”.

Quan se li va preguntar per què l’equip no fa gols, Marcelo va fugir d’estudi (tot i que ahir va ser ell precisamen­t l’autor del gol que va posar fi a la sequera): “Aquesta pregunta no és per a mi. Però és molt injust valorar al començamen­t de la temporada els davanters “, va afirmar el brasiler.

“El míster ens diu les coses molt clares i té un tracte molt bo amb nosaltres”, destaca Marcelo

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain