La Vanguardia (Català-1ª edició)

Kidman: ser dona de Cruise la va salvar d’abusos a Hollywood

- Redacció

El matrimoni que durant deu anys van formar Nicole Kidman i Tom Cruise continua donant titulars dues dècades després. En una entrevista concedida a un especial de The New York Magazine dedicat a les dones poderoses, l’actriu, de 51 anys i que es va casar amb el protagonis­ta de Missió: impossible amb tot just 22, assegura: “Em vaig casar molt jove, però definitiva­ment no va ser poder, el que vaig buscar en ell, sinó protecció. Em vaig casar per amor, però estar casada amb un home extremadam­ent poderós em va mantenir allunyada de la possibilit­at de ser assetjada sexualment. Vaig treballar, però encara estava molt ficada en la crisàlide. De manera que, quan vaig sortir-ne, als 32, 33, vaig haver de madurar”.

L’actriu, que actualment està casada amb el cantant Keith Urban des del 2006, no acostuma a parlar del seu matrimoni amb Cruise. “Ara estic casada amb l’home que és el meu gran amor, i parlar de la meva parella anterior és gairebé irrespectu­ós”, va admetre. L’australian­a, que va adoptar dos fills amb Cruise, en va tenir dos més amb el seu segon marit (el segon per gestació subrogada).

Després que la parella d’actors, que s’havien conegut a la pel·lícula Días de trueno, se separés el 2001, l’actriu va sentir que els homes s’acostaven a ella de manera molt diferent i reconeix que va haver d’aprendre a valer-se per si sola: “Vaig haver de tornar a créixer”. L’actriu, no obstant això, ha tingut dificultat­s a Hollywood: “Per descomptat, que he tingut moments #MeToo; des que era petita!”, confessa. “Però els he volgut exposar en un article? No. N’hi ha, en la meva feina? I tant!”.

 ?? SIMON DAWSON / REUTERS ?? L’actriu Nicole Kidman diumenge passat a Londres
SIMON DAWSON / REUTERS L’actriu Nicole Kidman diumenge passat a Londres

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain