La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els ducs de Sussex reben el primer regal per al seu fill

Enric i Meghan inicien amb èxit la seva gira per Austràlia

- ISABEL CLARÓS

Els ducs de Sussex van rebre un bany de multituds en la seva estrena de la gira oficial per Austràlia i Oceania. A més van rebre els primers regals per al seu fill coincidint amb l’anunci que esperen una criatura a la primavera.

“El nostre primer regal per al nen!”, va exclamar Meghan quan Peter Cosgrove, governador general d’Austràlia, li va donar un peluix d’un cangur i la seva cria i un parell d’emblemàtiq­ues botes australian­es de pell de be. En el seu discurs Enric va dir: “No podem pensar en un millor lloc per anunciar l’arribada del nostre fill, ja sigui nen o nena”. I també va agrair que acullin els pròxims Jocs Invictus.

Després la parella va visitar el zoo Taronga, on van conèixer dos coales batejats en honor seu després del seu casament el 19 de maig. La parella es va desplaçar en una embarcació a la Casa de l’Òpera, a l’extrem oposat de la badia de Sydney, per veure els assajos de la companyia de dansa aborigen Barranga Dance Theatre.

Cap al tard van tornar a casa del governador, on els esperaven personalit­ats del país. Meghan va xerrar animadamen­t amb una mare que agafa a coll el seu fill. La duquessa de Sussex va canviar el seu vestit blanc del matí per un de verd i es va recollir els cabells amb un monyo, però no es va treure les arracades de papallona i un braçalet que van pertànyer a lady Di.

 ?? HANDOUT / REUTERS ?? Els ducs de Sussex amb un dels coales batejats en honor seu el dia que es van casar
HANDOUT / REUTERS Els ducs de Sussex amb un dels coales batejats en honor seu el dia que es van casar
 ?? ANDREW PARSONS / AP ?? Meghan amb un vestit verd
ANDREW PARSONS / AP Meghan amb un vestit verd

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain