La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Barça rep el Glasgow City als vuitens de la Champions

- RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

El Barça rep aquesta tarda (18.30 h) al Miniestadi el Glasgow City a l’anada dels vuitens de final de la Champions femenina amb el repte de deixar encarrilad­a l’eliminatòr­ia abans d’anar a Escòcia i evitar les dificultat­s que va passar contra el BIIK Kazigurt kazakh a la ronda anterior. “Mirarem d’aconseguir el millor resultat, intentarem no encaixar i sobretot procurarem no obsessiona­r-nos amb la tornada”, va assenyalar ahir el tècnic blaugrana, Fran Sánchez. “Hem de fer un bon partit, portar-lo al nostre terreny i no donar opcions al rival”, va afegir.

Lieke Martens, la jugadora blaugrana que va comparèixe­r a la prèvia del partit, va alertar sobre el rodatge del Glasgow City i el seu potencial físic. “Elles són molt físiques i jugaran un futbol directe i ràpid. Hem d’estar preparades per jugar pilotes llargues i provar d’imposar el nostre joc”, va considerar. L’holandesa també va voler treure ferro a la dificultat de jugar la tornada fora. “Hem de fer gols i no pensar en això”, va dir.

Amb un intens calendari i a punt de jugar-se la Lliga contra el Hibernian en un matx decisiu, el Glasgow City està obligat a administra­r els seus recursos. Els dos equips es creuen en la penúltima jornada empatats a punts. “A la Copa ja van reservar jugadores i la nostra idea és que se centraran en aquest partit, com farem nosaltres, també”, va considerar Fran Sánchez. L’onze que presenti demà el tècnic Scott Booth aclarirà els dubtes.

Com a la ronda anterior, l’accés al Mini serà de franc, però els aficionats que hi vulguin anar hauran de retirar les entrades –fins a un màxim de sis– a les taquilles del gol nord del Camp Nou o en línia al web del club.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain