La Vanguardia (Català) - Diners

Passió pels pijames i la roba d’estar a casa

-

Pyjamia aposta per la producció local de petites col·leccions, amb peces molt creatives i a preus assequible­s

Manuel de Vargas explica que sempre havia tingut “molts pijames i molt acolorits”. Fins que, fa un parell d’anys, va decidir convertir el seu fetitxe –com ho defineix ell mateix– en el seu mode de vida. Així va ser com va néixer Pyjamia, una firma de Barcelona especialit­zada en “pijames creatius a preus assequible­s”. Per llançar l’empresa, De Vargas va invertir 22.000 euros dels seus propis estalvis.

La primera col·lecció de Pyjamia va sortir al mercat a finals del 2017, coincidint amb l’inici dels mesos més importants per a aquest tipus de producte. “El gruix de les vendes de pijames té lloc d’octubre a febrer, quan fa més fred”, explica De Vargas. Tampoc no s’ha d’oblidar que al mig hi ha el període nadalenc, i que els pijames són un dels regals clàssics.

Pyjamia produeix petites col·leccions. Els pijames són fabricats entre Catalunya i la Comunitat Valenciana, tot i que al principi es van començar a produir a l’Índia. El preu de venda oscil·lla entretre els 15 euros d’uns pantalons curts i els 30 euros d’un conjunt de màniga llarga.

La venda és fa bàsicament en línia, a través de la pàgina web de Pyjamia, si bé també es poden trobar pijames de la firma al concept store Maria Roch de Barcelona. El fundador de l’empresa afegeix, a més, que està treballant per situar el producte en showrooms, “un espai més adequat per a la firma que les botigues multimarca”, opina el fundador. Com a marca de nova creació, i amb una presència que bàsicament és digital, utilitza les xarxes socials Facebook i Instagram per anunciar-se. Destaca la campanya publicitàr­ia engegada amb el concursant d’Operación Triunfo Luis Mas.

Amb l’objectiu d’augmentar la producció i d’arribar a un públic més gran, el fundador de Pyjamia està buscant un inversor per captar entre 150.000 i 200.000 euros. En els seus 12 primers mesos de vendes, l’empresa ha facturat uns 15.000 euros.

La firma vol captar entre 150.000 i 200.000 euros per augmentar la producció

 ??  ?? De disseny La gran aposta de Pyjamia rau en el disseny. A més dels pijames més clàssics, amb ratlles i quadres de colors, la firma disposa de dissenys temàtics despreocup­ats i que no deixen indiferent. Sempre seguint les últimes tendències del mercat. Pyjamia també comerciali­tza conjunts coordinats per a home i dona.
De disseny La gran aposta de Pyjamia rau en el disseny. A més dels pijames més clàssics, amb ratlles i quadres de colors, la firma disposa de dissenys temàtics despreocup­ats i que no deixen indiferent. Sempre seguint les últimes tendències del mercat. Pyjamia també comerciali­tza conjunts coordinats per a home i dona.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain