La Vanguardia (Català)

Irina Shayk reapareix a Canes com una diva

-

Se l’esperava a Canes, i no va decebre. Ahir Irina Shayk va fer una reaparició estel·lar al famós certamen de cinema, dos mesos després de donar a llum Lea de Seine, la seva primera filla, amb l’actor Bradley Cooper. La model russa, que va assistir a l’estrena de la pel·lícula japonesa Hikari, anava vestida amb un escotat disseny d’una de les seves marques de confiança, un Atelier Versace drapat de color groc amb brodats de cristall que li marcava la silueta. Unes sandàlies de braçalet grogues del mateix to del vestit van acompanyar el seu pas per la catifa vermella, que va acaparar totes les mirades.

Shayk ha estat amagada de les càmeres els últims mesos, des que va triar un altre esdevenime­nt de gran projecció internacio­nal com la desfilada de Victoria’s Secret per anunciar el seu embaràs; sense dir ni una paraula, només amb la panxa arrodonida mig amagada sota una gavardina. Lluny de l’exhibició que fa Beyoncé a les xarxes socials, la model russa va optar per mantenir la resta de l’embaràs en l’àmbit privat. La següent imatge que es va veure de la model la va penjar ella a Instagram, unes setmanes després de tenir la seva filla: res en la seva estilitzad­a silueta, que va mostrar en biquini, feia sospitar que acabés de ser mare.

Ara, des de fa uns quants dies, la imatge de la model ocupa les marquesine­s de moltes ciutats amb la campanya de roba interior de la firma italiana Intimissim­i. Però a Canes, Shayk va fer una exhibició d’estil en directe, sense sospites de photoshop. Amb un maquillatg­e suau elaborat per L’Oréal Paris, firma de la qual és ambaixador­a, i amb la cabellera solta, pentinada amb ones, a l’estil de les actrius clàssiques de Hollywood.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain