La Vanguardia (Català)

Nostrum s’alia amb Repsol per obrir locals en gasolinere­s

- Barcelona

Nostrum ha iniciat un nou canal d’expansió amb l’obertura de tres establimen­ts en àrees de servei d’autopistes, que ha obert al costat de gasolinere­s de Repsol. Per a Home Meal, l’empresa cotitzada al MAB que opera la marca Nostrum, aquest és un pas més en l’evolució de la seva estratègia: des de les botigues de menjar per emportar que defineixen el seu inici, Nostrum està evoluciona­nt i vol ser una marca de restaurant­s de menjar ràpid europea. La companyia preveu a mitjà termini implantar-se en parcs industrial­s i zones comercials amb un nou concepte de locals de tipus xalet.

Els tres primers restaurant­s al costat de gasolinere­s són un a Montcada i Reixac i dos a la C-16 a Sant Cugat. La companyia preveu desplegar-ne més en col·laboració amb Repsol.

El fundador i conseller delegat de la companyia, Quirze Salomó, focalitza ara l’estratègia en l’expansió europea, centrada en França, i per això la companyia ha reforçat la seva estructura operativa amb el nomenament com a directora general

Home Meal es reforça amb el nomenament de Sandra Rams com a directora general

de Sandra Rams Lasierra (fins ara adjunta a la direcció i a Nostrum des de fa sis anys). Home Meal va facturar 14,3 milions el 2016 (davant 14,2 el 2015), amb un ebitda positiu de 583.000 euros i pèrdues d’1,5 milions.

 ?? ARXIU ?? Nostrum ha obert tres locals al costat de gasolinere­s de Repsol
ARXIU Nostrum ha obert tres locals al costat de gasolinere­s de Repsol

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain