La Vanguardia (Català)

Cinquena jornada del judici de Sant Fermí

-

LA VÍCTIMA, EN ESTAT DE XOC

Les dues assistente­s socials que van atendre la jove després de la suposada agressió van corroborar ahir que la denunciant “estava afectada” i que “la van creure perfectame­nt”, un testimoni que encaixa amb el de la policia municipal. Així ho ha assenyalat l’advocat de la víctima, Carlos Bacaicoa després de concloure la cinquena sessió del judici. El lletrat insisteix que la jove no havia pogut oposar resistènci­a a l’agressió perquè es trobava “en xoc”.

UNA IMATGE DE LA JOVE OBTINGUDA PEL DETECTIU

Bacaicoa també ha explicat que la defensa dels acusats ha aportat a la causa una imatge de les xarxes socials de la jove, obtinguda per un detectiu privat, d’una samarreta que duia una altra persona amb el lema “Hagas lo que hagas, quítate las bragas” (frase popularitz­ada per Karime, una concursant d’un reality show). Per la defensa dels acusats, la publicació d’aquesta imatge a Instagram pot ajudar a valorar la veracitat o no de la denúncia de violació presentada.

SEGUINT LA PETJA DE ‘LA MANADA’

Durant la jornada d’ahir també van testificar els agents que van elaborar infografie­s amb el recorregut seguit pels implicats des de la plaça del Castillo de Pamplona fins al portal número 5 del carrer Paulino Caballero, on van ocórrer els fets. Altres agents van explicar com va poder tenir lloc la violació denunciada, en funció de les imatges obtingudes a partir dels vídeos que van gravar al portal els mateixos processats.

 ??  ?? Sense imatge Els 5 acusats per la presumpta violació a una jove, entrant al jutjat
Sense imatge Els 5 acusats per la presumpta violació a una jove, entrant al jutjat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain