La Vanguardia (Català)

“La qüestió de Cristiano i Ramos ja està arreglada; es respecten moltíssim”

- C. NOVO Madrid

L’entrenador del Madrid va dedicar la roda de premsa a apagar els diferents incendis que envolten ara mateix el Madrid, producte d’una temporada ara per ara bastant lluny de les expectativ­es aixecades després dels triomfs a les supercopes. El que més preocupa al club és l’ambient enrarit entre Cristiano i Sergio Ramos. Zidane va optar per no amagar les friccions, però va donar el tema per acabat: “Sergio Ramos és molt llest i pot dir el que vulgui i Cristiano el mateix. Abans que jugadors són persones intel·ligents. No sé quant de temps fa però han guanyat moltes coses plegats. Si de tant en tant cadascú pensa una cosa no passa res. Pots opinar, però dins les coses s’arreglen i ja estan arreglades. Són llegendes i es respecten moltíssim”.

Zidane va passar de puntetes sobre un altre tema del qual la premsa local ha especulat molt, el possible interès del Reial Madrid per Neymar: “Al voltant del club sempre hi ha molt de soroll, però nosaltres estem al marge d’això, concentrat­s en el que farem. Neymar és molt bo però ja tinc els millors

aquí. No li obro la porta. En el futur ja es veurà. No parlaré d’un jugador que no és meu”.

L’entrenador, que va reconèixer en públic que volia que guanyés avui el Leganés, no veu l’Atlètic de Madrid menys fort: “Tenim els mateixos punts. No hi ha ni millor ni pitjor. Espero un partit molt complicat en un camp nou. Ells sempre saben a què juguen”. I va marxar amb un missatge optimista: “Hi ha temps de sobra per agafar el Barcelona”.

 ?? RODRIGO JIMENEZ / EFE ?? Zinédine Zidane
RODRIGO JIMENEZ / EFE Zinédine Zidane

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain