La Vanguardia (Català)

Burt Reynolds deshereta el seu fill per estalviar-li impostos

-

L’actor Burt Reynolds, que va morir fa dues setmanes d’una aturada cardíaca als 82 anys, va excloure el seu únic fill, Quinton, de 30 anys, del testament. No va ser per cap baralla. Ni tan sols per desheretar­lo. Si el va excloure formalment del testament va ser per evitar pagar els impostos de successió. Pel que sembla, l’actor dels Estats Units va crear un fideïcomís fa anys en benefici d’en Quinton, segons explica el portal TMZ. Tots els actius de l’intèrpret es gestionen a través d’aquest fideïcomís. L’actor va signar el testament l’any 2011 i va designar la seva neboda, Nancy Lee Brown Hess, representa­nt personal de la seva herència. El portal de notícies americà afirma que Reynolds va actuar així per evitar un conflicte d’interessos perquè en Quinton és beneficiar­i del fideïcomís.

Quinton Reynolds va ser adoptat per Burt Reynolds quan es va casar

amb la seva segona esposa, Loni Anderson, l’any 1988. Poc abans de morir, es va referir a ell com el seu “èxit més gran. “És un jove meravellós i ara treballa com a assistent de càmera a Hollywood. No va demanar mai ajut amb la seva carrera, ho va fer tot ell sol, i n’estic molt orgullós”, va dir Reynolds a Closer Weekly.

Quan cinc anys després de casarse l’estrella de Hollywood es va separar de Loni Anderson, la seva segona dona i mare del noi, en un complicat divorci, pare i fill van estar temporalme­nt distanciat­s, però van reprendre la relació i van tornar a fer gala d’una excel·lent sintonia els últims anys de vida de l’actor.

 ??  ?? Burt Reynolds amb el seu fill Quinton en una imatge del 2005
Burt Reynolds amb el seu fill Quinton en una imatge del 2005
 ?? KEVIN WINTER / GETTY ??
KEVIN WINTER / GETTY

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain