La Vanguardia (Català)

Josep Cuní presentarà el magazine matinal de la cadena Ser en català

-

Josep Cuní tornarà a Ràdio Barcelona per liderar el projecte de la Ser en català amb un nou programa matinal, que s’emetrà entre les 7 h i les 12 h i que s’estrenarà dilluns que ve 15 d’octubre, segons va informar ahir la cadena de ràdio. El nou magazine informatiu portarà per títol Aquí, amb Josep Cuní, s’emetrà íntegramen­t en català i neix “amb els valors d’una ràdio independen­t, plural i integrador­a” i l’objectiu d’abordar l’actualitat “des d’una perspectiv­a de proximitat, amb tot el suport i els recursos profession­als de la Ser”, segons la nota de la cadena.

Amb aquesta iniciativa, la Ser dobla l’aposta a Catalunya, on oferirà als seus oients dues programaci­ons simultànie­s en horari de màxima audiència: Hoy por hoy, dirigit per Pepa Bueno i Toni Garrido, que s’emetrà en les freqüèncie­s habituals en castellà, i Aquí, amb Josep Cuní, que s’emetrà en les freqüèncie­s d’una nova cadena denominada Ser Catalunya.

Josep Cuní torna d’aquesta manera a Ràdio Barcelona, on es va iniciar profession­alment, després d’una trajectòri­a que l’ha portat a treballar a Catalunya Ràdio, Ona Catalana, COM Ràdio, TV3, 8tv i Cuatro, cadena on actualment s’emeten grans reportatge­s elaborats pel periodista com el cas de Lehman Brothers. La crisis que pagamos todos, que s’emet aquesta nit a partir de la 1.20 h.

 ?? SER ?? El periodista torna a la ràdio
SER El periodista torna a la ràdio

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain