La Vanguardia (Català)

La Setmana del Llibre en Català tanca amb un 25% més de vendes

- M. CAMPS

La Setmana del Llibre en Català tanca amb un 25% més de volum de vendes. La facturació ha arribat als 501.640 €, xifra que significa un 25% d’increment en relació amb l’edició del 2017, quan va ascendir a 401.400 €. Els organitzad­ors destaquen que “en les edicions dels anys 2015, 2016 i 2017 ja es van aconseguir xifres rècord de vendes”, i “en les quatre últimes edicions la Setmana ha doblat la facturació global”.

Una de les caracterís­tiques d’aquest any va ser la revaloritz­ació dels fons editorials, gràcies al repartimen­t d’una parada per a cada segell, tal com va explicar el president de la Setmana, Joan Sala, en la inauguraci­ó. Aquesta estratègia ha fet que dels 31.056 exemplars venuts, entre llibres i revistes, els llibres es reparteixi­n a parts iguals entre novetats i llibres de fons.

L’organitzac­ió també ha volgut destacar la consolidac­ió de la Setmana al setembre “com a dinamitzad­ora en les vendes el darrer quadrimest­re de l’any”, una data que s’afegeix estratègic­ament a Sant Jordi i la campanya de Nadal.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain