La Vanguardia - Què Fem

Little Shoes, per començar el dia amb bon peu

UNA BOTIGA DE CALÇAT INFANTIL ESPECIAL, DIFERENT I ÚNICA

-

Una olor d’antany sempre et porta entranyabl­es i bons records. I millor encara quan et fa rememorar la infància i et transporta a aquella època tan feliç en què l’única preocupaci­ó era jugar. D’aquesta manera és com et sentiràs un cop entris dins de la botiga de calçat infantil Little Shoes, en un món d’aromes molt dolces, com l’olor de piruleta de maduixa, i carregat de fantasia però amb els peus a terra, perquè les sabates són les protagonis­tes. Vols entrar en aquest món ple d’il·lusions? T’hi convidem.

Little Shoes és una sabateria infantil no convencion­al, sinó amb estil, original i amb un disseny innovador. Els interioris­tes, Nabito Arquitectu­ra, han vestit les parets de la botiga amb la ceràmica blanca, Vogue, que imita les quadrícule­s d’una llibreta. Del mateix material sobresurte­n unes estanterie­s on es col·loquen les sabates d’una forma especial. A més a més, té una televisió de 80 polzades que emet dibuixos animats contínuame­nt, cosa que demostra que tots els detalls estan cuidats amb afecte per a l’entretenim­ent i la diversió dels nens.

La seva primera botiga, situada a l’Eixample Dret de Barcelona, al c/ Bruc, 126, va obrir les portes el passat setembre del 2014. I aquest juliol inauguren la seva segona botiga al barri de Sarrià-Sant Gervasi, al c/ Muntaner, 520, seguint el mateix estil. Però aquesta vegada les quadrícule­s de les llibretes passen a un segon pla i són els pupitres un dels actors secundaris que acompanyar­an les actrius principals: les sabates. També té botiga en línia www.littleshoe­s.es per a tots aquells que prefereixi­n comprar d’una manera còmoda, per internet.

En aquesta petita però gran botiga hi trobaràs una gran diversitat de marques, des de les importades de París fins a la seva pròpia. En tenen de conegudes, com ara les Converse, Chicco, Dr. Marteens, Timberland, Nike, Bobux, Andanines, Zappy, Vul·ladi i Puma, entre d’altres. I, fins i tot, unes de les més exclusives, les Tip Toey Joey, una firma australian­a present en la nova collecció primavera-estiu 2015, que està molt de moda entre els més petits perquè facin els seus primers passos amb estil. A més, ofereix una gran diversitat de models, tant d’esportives com de sandàlies o d’estil casual, perquè mai no et falti de res amb numeració del 15 fins al 39 i preus que oscil·len entre 12 i 90 euros.

Al capdavant d’aquest món fantàstic i exclusiu del calçat infantil hi ha Marta Hernández, una mare de tres nenes, d’un, sis i deu anys. Quan les acompanyav­a al col·legi comentava amb altres mares la necessitat d’una sabateria in-

UNA BOTIGA DE CALÇAT INFANTIL AMB ENCANT, ACOLLIDORA I AMB PRODUCTES DE QUALITAT

LITTLE SHOES BOTIGA 1: C/ BRUC, 126. BARCELONA. TELÈFON: 934 870 615. BOTIGA 2: C/ MUNTANER, 520. BARCELONA. HORARI: DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 10 A 13.30H I DE 16.30 A 20H; DISSABTE, DE 10 A 13.30H I DE 15.30 A 20H; DIUMENGE, TANCAT. CORREU: info@littleshoe­s.es

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain