La Vanguardia - Què Fem

La gran festa del teatre a Tàrrega

FINS AQUEST DIUMENGE PODEU GAUDIR D’UNA ÀMPLIA SELECCIÓ D’ESPECTACLE­S TEATRALS A FIRATÀRREG­A

-

La intercultu­ralitat és l’eix vertebrado­r de l’edició d’enguany de la gran festa del teatre de Catalunya. Un total de 57 companyies del país i internacio­nals ocupen els carrers de Tàrrega per oferir-nos un reguitzell de propostes escèniques plenes de creativita­t i aptes per a tota mena de públics: èxits de temporada, estrenes internacio­nals i col·laboracion­s amb el sector privat (a la Secció Oficial i a Programa Obert), espectacle­s innovadors producte del Programa de Suport a la Creació (Plataforma), programaci­ó més festiva i familiar (Ondara Park) i Bonus Tracks, que inclouen ofertes complement­àries d’allò més estimulant­s, com el taller infantil de construcci­ó de robots We Are the Robots. Novetats per a tots els gustos Com a novetat d’aquesta edició hi ha la incorporac­ió del nou #Espai Zebra, centrat en la reflexió al voltant de la identitat de gènere, amb espectacle­s bells i arriscats com Entrecuix, de la companyia Baal, una mostra de dansa que aborda la dissolució de la dicotomia home-dona, que podreu veure aquest divendres i dissabte.

Moritz, patrocinad­or de la Fira, presenta Entropia, en- talpia, utopia, un autèntic esclat d’energia, música, teatre i humor a càrrec dels dotze músics de Diga’ls-hi Inquiets, que actuaran al carrer els tres dies del cap de setmana. A més, la programaci­ó d’# UrbanNatio­n ofereix propostes sorprenent­s com la intervenci­ó artística sobre l’espai de la plaça de les Nacions a càrrec de Montana Colors i Tope.

A més, Xile és el país convidat d’aquesta edició, representa­t per joves companyies com Teatro Niño Proletario, que interprete­n Fulgor, un espectacle combatiu sobre la immigració, o el sorprenent ball al carrer de La Licuadora.

 ??  ?? ‘Entropia, entalpia i utopia’ és una trilogia d’espectacle­s en què actuen dotze músics de carrer.
‘Entropia, entalpia i utopia’ és una trilogia d’espectacle­s en què actuen dotze músics de carrer.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain