La Vanguardia - Què Fem

Al col·le amb mitjons nous

MORITZ I PARACHANCL­AS! S’UNEIXEN PER FER-NOS MÉS LLEUGERA LA ‘RENTRÉE’ AMB UNS MITJONS IL·LUSTRATS

-

Segurament per a molts de vosaltres ja s’han acabat les vacances. Els nens són a punt de tornar al col·legi i als demés ens toca reincorpor­ar-nos a la feina o als estudis. Moritz vol contribuir a donar-li un toc de color i alegria a aquest inevitable retorn a la rutina amb uns divertits mitjons il·lustrats pel reconegut artista gràfic Juan Díaz-Faes, amb els que podràs presumir davant els companys de feina.

Es tracta d’uns originals mitjons de disseny de la marca Parachancl­as! amb els colors icònics de Moritz, que també es poden portar amb xancletes. Uns mitjons unisex teixits amb fil d’Escòcia i poliamida, amb una costura frontal feta acuradamen­t a mà, dissenyats i fabricats a la

Colors animats per afrontar el setembre. província de Barcelona amb la col·laboració d’un equip internacio­nal situat a diversos punts del planeta. Uns mitjons de disseny Els trobaràs amb els colors groc, blau marí i negre i les talles S-M i L-XL a la M-STORE, la botiga de la Fàbrica Moritz de Barcelona. El 15 de setembre es presentara­n en una festa a la Fàbrica, a la que hi assistirà el mateix Díaz-Faes, un il·lustrador amb una extensa obra que combina el millor del grafisme publicitar­i i del llenguatge del còmic i que ha publicat llibres com Escacológi­co o Treinteena­gers.

A la botiga de Moritz, també hi trobaràs altres productes de disseny creats ad hoc per a la marca com edicions especials de samarretes, productes esportius, pòsters vintage... a més de tot allò que necessita un bon aficionat a la cervesa com llibres especialit­zats, vaixelles de cervesa i altres estris.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain